Pau Bargalló i Marc Gual, protagonistes al programa 'Històries' de Barça TV

Pau Bargalló i Marc Gual, protagonistes al programa 'Històries' de Barça TV

La televisió blaugrana ha realitzat un reportatge sobre l’inici de Bargalló com a blaugrana i el llunyà vincle que uneix els dos jugadors del Barça Lassa

La televisió del FC Barcelona ha realitzat un reportatge, en el marc del programa Històries, del qual Pau Bargalló i Marc Gual són els protagonistes principals.

El documental profunditza en la recent arribada de Pau Bargalló al Barça Lassa, i destaca el bon rendiment del jove de 23 anys sobre la pista (va ser nomenat MVP de la Copa del Rei d’Alcobendas). Mitjançant diversos testimonis, també es fa un viatge al passat i a la localitat de Sant Sadurní d’Anoia, on Bargalló i Gual van créixer com a jugadors i van iniciar un vincle molt especial: Marc Gual va ser el primer entrenador del petit dels germans Bargalló al Noia Freixenet. Ara són companys d’equip i comparteixen el cotxe per anar al Palau Blaugrana.

A part de la intervenció dels dos protagonistes, al contingut audiovisual, de 13 minuts de durada, apareixen Toni Miró (mànager esportiu del Barça Lassa), Ricard Muñoz (entrenador del Barça Lassa), Xavi Barroso (company d’habitació de Pau Bargalló), Jordi Bargalló (pare de Pau), Oriol Bargalló (germà gran de Pau), Joan Gual (pare de Marc) i Enric Collado (delegat de pista del Noia Freixenet). Els orígens de Pau Bargalló i el vincle amb Marc Gual també tindran presència en el proper número de la Revista Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut