Trobada per avançar cap al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya

Trobada per avançar cap al Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya

El director executiu del FC Barcelona, Òscar Grau, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’han reunit avui a les oficines del Club

El director executiu del FC Barcelona, Òscar Grau, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’han reunit avui a les oficines del Club per fer un nou pas en el procés participatiu engegat pel Govern amb els agents esportius del país, per tal de constituir el Pacte Nacional de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya que esdevingui un full de ruta per al sector.

Òscar Grau ha traslladat al secretari general de l’Esport que el club blaugrana “està al costat del Govern” i ha destacat la voluntat de l’entitat de “construir plegats”. “Com més sumem, més potent i reforçat sortirà el nou Model de Governança de l'Esport Català”, ha destacat Grau. El màxim executiu del FC Barcelona també ha felicitat Gerard Figueras per la iniciativa d’impulsar una nova Llei de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, que considera "una tasca necessària” i “un gran repte de futur i de país”.  

Després de ser presentades a finals de gener les línies mestres d’aquest nou Model de Governança de l’Esport Català, Gerard Figueras ha expressat al club blaugrana la voluntat del Govern de fer un Pacte Nacional amb "el màxim consens possible” dels diferents partits polítics i de les entitats, que “beneficiï tothom”, per la qual cosa vol comptar amb les aportacions d’entitats referents de l’esport català com el FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut