Carlos Tobalina, medalla de plata en pes a la Copa d’Europa de llançaments

L’atletla del FC Barcelona va batre el seu rècord personal amb un llançament de 20,57 i, a més, va obtenir la mínima per al Mundial que es disputarà a Londres a l’agost

Carlos Tobalina va brillar amb llum pròpia a la XVII Copa d’Europa de Llançaments disputada el cap de setmana passat a Gran Canària. L’atletla del Barça va fer un triplet en llançament de pes: medalla de plata, millor marca personal (20,57) i mínima per al Mundial de Londres de l’estiu. Només el va superar el bosnià Mesud Pezer, amb un llançament de 20,69. El bronze va ser per al portugès Francisco Belo, amb 20,52. A més, Espanya va aconseguir la tercera posició per equips en categoria masculina, només per darrere d’Itàlia i Ucraïna. Recordem que, a més de Tobalina, també formaven part de la selecció espanyola quatre atletes del Barça més: Pedro José Martin Cazalilla (martell); Laura Redondo Mora (martell); Alberto Blanco Rodriguez (martell en categoria promesa), i Arantza Moreno Fernández (javelina en categoria promesa).

Més resultats del cap de setmana

Al Campionat d’Espanya de cros, Jordi Torrens va assolir la segona posició en categoria promesa, i Adrian Ben també va ser segon, en categoria júnior. Així mateix, Álex Gracia va acabar en tercera posició en salt de perxa al Campionat d’Espanya PC juvenil.