FC Barcelona Lassa – Magna Navarra: Els penals barren el camí (2-2, 1-2)

FC Barcelona Lassa – Magna Navarra: Els penals barren el camí (2-2, 1-2)

Els d’Andreu Plaza no poden avançar a les semifinals de la Copa d’Espanya després de caure en una tanda en què Asier ha aturat els llançaments de Dyego i Tolrà

No ha pogut ser i el FC Barcelona Lassa de futbol sala no podrà lluitar per aixecar la Copa d’Espanya. Perquè els d’Andreu Plaza han caigut als quarts de la competició contra el Magna Navarra a la tanda de penals (1-2), després que el partit acabés en empat a 2, i s’acomiaden de Ciudad Real abans del que s’esperava.  

Ho fan després que el porter Asier fos un dels protagonistes del duel, encertat no només en el moment decisiu, aturant els llançaments de Dyego i Tolrà, sinó també durant tot el partit. Així doncs, tot i que Rafa López –el dia del seu debut– i Ferrao han pogut capgirar el gol inicial d’Araça, l'empat de Dani Saldise i aquesta fatídica tanda de penals fan que, finalment, el rival d’ElPozo Múrcia a les semifinals sigui el Xota.  

Debut amb gol de Rafa López

El Magna Navarra ha començat dominant –s’ha avançat amb un xut potent d’Araça (0-1, min 4)– i, amb una pressió alta, ha creat problemes als d’Andreu Plaza. Però la lesió del capità Eseverri i l’empenta blaugrana, que a poc a poc ha pogut imposar el seu joc, els ha fet baixar pistonada, especialment en defensa. Això ha permès que el Barça aconseguís capgirar el resultat advers (2-1), amb protagonisme per al debutant Rafa López.

Perquè el darrer fitxatge del Barça Lassa ha necessitat dos minuts per estrenar-se amb un gol, en una jugada que Ferrao ha lluitat i que l’exjugador del Catgas Santa Coloma s’ha encarregat de transformar (1-1, min 13). Un gol que ha estat el predecessor del segon, el que la taula ha anotat a Ferrao, després d’una centrada de Dyego, malgrat que, després d’una sèrie de rebots, havia estat Araça el darrer jugador de tocar la pilota abans d’acabar al fons de la xarxa (2-1, min 14).

Empaten els navarresos

La represa, però, no ha mantingut aquest guió –el Barça hauria pogut fer el tercer en una gran mitja volta de Ferrao (min 19)–, i Dani Saldise, del Xota, ha posat l’empat amb un xut creuat posterior a una bona diagonal d’Eric Martel (2-2, min 24). Tot i que el Barça ha tornat a prémer l’accelerador (Ferrao ha tingut les millors accions), més encara amb el pas dels minuts i el desgast del rival, no ha pogut tornar a marcar i el desenllaç s’ha decidit als penals, amb Asier com a botxí. Una història que fa que els barcelonistes s’acomiadin de la Copa amb un cop dur contra el Magna Navarra, però ja obligats a girar full i a pensar exclusivament en la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut