Rice, Renfroe, Faverani i Eriksson, protagonistes a l’Escola Immaculada Concepció

Rice, Renfroe, Faverani i Eriksson, protagonistes a l’Escola Immaculada Concepció

Els quatre jugadors blaugrana han dut a terme diferents jocs i han fet les delícies dels nens i nenes

Tyrese Rice, Alex Renfroe, Vitor Faverani i Marcus Eriksson han visitat aquest divendres l’escola Immaculada Concepció de Barcelona. Tots quatre han estat per espai d’una hora amb els infants, que els han rebut amb una gran benvinguda: fent el passadís i fent xocar les mans mentre sonava l’himne del Barça. Cal destacar, a més, que hi havia prop de 45 nens amb els samarretes de Barça Rookies.

Al voltant de les 16 hores han començat les activitats a la pista de bàsquet de l’escola i els jugadors s’han repartit en quatre estacions diferents. I és que Rice, Renfroe, Faverani i Eriksson han disputat un partit de cinc contra cinc, han fet un concurs de tirs lliures, exercicis d’entrada a cistella i també jocs d’habilitat amb la pilota.

Un cop acabada l’activitat esportiva, i com no podia ser d’una altra manera, els jugadors han dirigit unes paraules a tots els assistents i han regalat diverses pilotes de bàsquet a l’escola. Finalment, foto de família, fotos i molts autògrafs per als nens i nenes de l’Escola Immaculada Concepció, que han viscut una tarda de divendres molt diferent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut