Víctor Claver i Stratos Perperoglou, en línia ascendent

Víctor Claver i Stratos Perperoglou, en línia ascendent

Tots dos jugadors han apujat les seves prestacions en les últimes jornades disputades a Europa i a la Lliga Endesa

Els blaugranes Víctor Claver i Stratos Perperoglou fa setmanes que han millorat els seus números, tant en minuts jugats com en punts, a l’Eurolliga i també en competició domèstica. Tots dos, importants en els esquemes de Bartzokas aquest curs, han sobresortit i s’han sentit més còmodes que mai a pista. Com a mostra, els últims vuit partits disputats per tots dos.

Perperoglou

Ha tingut molt bones actuacions en els darrers partits d el’Eurolliga, aconseguint les dues millors anotacions europees del curs. Els 16 punts a la pista del Darussafaka, combinats amb els 17 punts de l’últim partit al Palau contra l’Estralla Roja, han establert el seu rècord de punts aquest curs. A més, no només ha anotat sinó que ha ajudat els seus companys des del rebot i en la defensa. La valoració mitjana dels últims quatre partits (Unics, Darussafaka, Madrid i Estrella Roja) ha estat de 14.75 punts.

Pel que fa a la Lliga Endesa, va anotar 19 punts a la pista del Joventut de Badalona i 16 més a la pista del Reial Madrid, superant els deu punts de mitjana en els quatre partits disputats (Múrcia, Madrid, Joventut i Andorra).

Claver

El seu encert en el tir exterior ha fet de Claver un jugador molt fiable en els darrers partits de la Lliga Endesa. I és que el valencià, que ha combinat el lloc d’aler, aler-pivot i també de pivot si era necessari, ha anotat 8 dels 12 últims triples que ha intentat i en els llançaments de dos punts ha tingut un 90% d’encert amb nou de deu llançaments. La seva mitjana s’ha disparat a 10.5 punts per partit, quan la seva mitjana de la temporada és de 5 punts, i la valoració no ha baixat de 12 en cap dels últims quatre partits (13, 13, 12, 14).

Pel que fa a l’Eurolliga, Claver també ha millorat les seves prestacions en els darrers partits. Anota 7.5 punts, agafa 5.5 rebots i té una valoració de 9.5 punts en els quatre últims enfrontaments europeus.

Tant Perperoglou com Claver es troben en línia ascendent i tots dos seran cabdals en el tram final de temporada per al Barça Lassa, que espera acabar la Lliga Regular el més amunt possible i seguir creixent com a equip abans del Play-off. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut