CB Miraflores – FC Barcelona Lassa: La ratxa de victòries es trenca a Burgos (85-77)

L’equip blaugrana competeix davant el tercer classificat però s’escapa la setena victòria consecutiva en el tram final de partit

La setena victòria consecutiva no ha arribat. El Barça Lassa B, que arribava a Burgos en un gran moment de forma, no ha pogut fer un pas endavant davant el tercer classificat, un Miraflores que ha acabat imposant-se amb més ofici davant la seva afició.

El conjunt d’Alfred Julbe, que no disposava de Kurucs –ha debutat amb el primer equip- ha iniciat amb bon peu el duel i ha finalitzat el primer quart amb un avantatge de vuit punts (16-24). Els locals, liderats per Edu Martínez i Javier Vega (13 i 19 punts en total), han aconseguit retallar les diferències abans d’arribar al descans (28-31).

Ha estat en el tercer temps quan l’equip de Diego Epifanio ha pogut capgirar la dinàmica en el marcador. Els barcelonistes s’han quedat estancats en els 62 punts i el tercer quart ha finalitzat amb cinc punts per sota (67-62).

L’emoció ha anat en augment al llarg del darrer quart, amb els jugadors d’Alfred Julbe intentant tornar a imposar-se a domicili. Els 18 punts de Peña i els 17 d’Aleix Font no han estat suficients i l’equip local, recolzat per l’afició d’El Plantío, ha evitat la resposta culer i s’ha acabat imposant per un 85-77 que no esborra el bon paper del conjunt blaugrana en les darreres jornades. El proper duel serà el diumenge 2 d’abril (18.00) davant el Cáceres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.