El Barça CBS supera el Draft Gramenet i disputarà la Final Four de la Copa Catalunya (79-61)

Les noies de Mateo Rubio, que lideren amb solvència la classificació, es jugaran a la Final Four la possibilitat de pujar a la Lliga Femenina 2

El Barça CBS s’ha classificat de forma matemàtica per a la Final a Quatre de la Copa Catalunya després de superar per 79-61 el Draft Gramenet. Un partit en què les de Mateo Rubio van anar de menys a més i van demostrar el per què del lideratge de la categoria i que són un dels equips aspirants a pujar a la Lliga Femenina 2.

El partit disputat al Juan Carlos Navarro, i que va ser televisat, va enfrontar dos dels millors equips de la categoria en un partit que va tenir punts, triples, intensitat i grans accions ofensives. El 22-13 del primer període va tenir resposta per part de les Santa Coloma, que es van apropar en el marcador. Tot i així, les locals, no van afluixar i van marxar al descans deu punts per sobre: 43-33.

En la represa, el Barça CBS va obrir una petita escletxa en el marcador, anotant 23 punts, i tancant el quart amb una renda de 18 punts, 64-46, que es va mantenir fins al final. El 79-61 va classificar matemàticament un Barça CBS que va tenir en Lucía Pablos (18 punts) i Regina Aguilar (19 punts), les jugadores més destacades.