Triomfs i celebració al planter

Triomfs i celebració al planter

Els quatre equips de la base femenina van vèncer els seus partits de Lliga i l’Infantil-Aleví va celebrar el títol
Un altre cap de setmana rodó al planter del futbol femení barcelonista. Tots els equips van guanyar i un d’ells, l’Infantil-Aleví va poder celebrar el títol a casa. A continuació repassem els partits:

L’Estartit – FCB Femení (2-3)
Important victòria del filial al camp d’un rival molt necessitat, en zona de descens.  Les visitants havien encarrilat bé el duel amb dues dianes de Candela (36’) i Berta Bou (75’). Tot i el descontrol dels instants finals, amb dos gols locals, els tres punts mai van perillar gràcies al tercer gol, obra d’Ona. D’aquesta manera, el Barça manté els tres punts per sobre el Seagull al capdavant de la taula. El duel del proper diumenge entre aquests equips a la Ciutat Esportiva serà decisiu.

Juvenil-Cadet – Sant Gabriel (4-1)
També va seguir el seu camí triomfal el conjunt dirigit per David Forcat. Tot i les absències, es va imposar amb autoritat gràcies als gols de Bruna Vilamala (2), Jordina Colomer i Jana Fernández.  L’equip segueix líder amb vuit punts més que el seu immediat perseguidor.

Infantil—Aleví – Levante Las Planas (10-0)
Després de proclamar-se campió de Lliga la setmana anterior al camp de l’Espanyol, les noies entrenades per Juan Carlos Hidalgo van tancar la competició amb una nova golejada. Van marcar Alicia Infante (2), Valeria Trujillo (2), Claudia Gómez (2), Laia Trancoso, Ariadna Mingueza, Laura Mas Berenguer i Esther Laborde. El balanç final és de 21 victòries i un empat, amb 114 gols a favor i 13 en contra.

Aleví-Benjamí – Mercantil (2-0)
També van finalitzar el campionat amb molt bones sensacions les benjamines del planter. En un duel equilibrat, van sentenciar les dianes de Claudia Garcia i Ylenia Estrella en els dos últims quarts de partit. Els números definitius de les blaugranes, que han quedat en segona posició, són 16 triomfs, dos empats i dues derrotes, amb 113 gols a favor i 19 en contra. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut