RCD Mallorca – Juvenil A: La falta d’encert passa factura (2-0)

RCD Mallorca – Juvenil A: La falta d’encert passa factura (2-0)

Els blaugrana no són capaços de treure un resultat positiu d'un camp on només han guanyat dos equips en tota la temporada

El Juvenil A ha perdut el tercer partit de la temporada, el compromís enfront el RCD Mallorca (2-0). El conjunt local, quart classificat, arribava amb una ratxa de cinc duels consecutius sense conèixer la derrota com a local i s’ha mostrat letal de cara porteria. Tot i la derrota, la bona temporada gestada pels homes de Gabri Garcia els permet continuar líders destacats del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil a falta de cinc jornades per finalitzar la competició.

El joc de combinació culer ha propiciat ocasions de perill a la porteria defensada per Pocoví. Tot i això, la pólvora blaugrana no ha estat efectiva. El gol matiner de Gerardo Bonet (1-0, min 14) en una jugada iniciada per un rebot a l’esquena d’un defensa blaugrana ha estat massa càstig per al Barça. El conjunt barcelonista no ha pogut culminar cap jugada amb èxit i el penal transformat per Pablo a l’inici de la segona meitat (2-0, min 55) ha estat un obstacle insalvable pels culers. La insistència ofensiva i el control de la possessió no han estat suficients per superar un rival molt ben posicionat que ha exercit una alta pressió en la sortida de la pilota. La nota positiva ha estat el debut com a titular del fixatge en el mercat d’hivern, el defensa uruguaià Santiago Bueno.

Centrats en la UEFA Youth League

La derrota a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, estadi on només han guanyat dos equips en tota la temporada, serà una motivació més per redimir-se del mal resultat en el proper compromís de la UEFA Youth League. La competició europea enfrontarà Barça i Porto en el partit corresponent als quarts de final; dimarts, 7 de març, a les 18 hores al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut