El Camp Nou, al costat del Barça amb el tifo 'Tots amb l'equip' i 80.000 banderetes

El Camp Nou, al costat del Barça amb el tifo 'Tots amb l'equip' i 80.000 banderetes

Elements d’animació a l’Estadi per fer costat al conjunt de Luis Enrique en el partit contra el PSG

Torna la Lliga de Campions al Camp Nou. L’equip de Luis Enrique juga aquest dimecres contra el París Saint-Germain al Camp Nou (20.45 h, BeIN Sports) amb l’objectiu de capgirar el resultat advers del Parc dels Prínceps (4-0). I, per fer-ho, no estarà sol.

De fet, el primer que veuran els protagonistes quan trepitgin la gespa del Camp Nou serà un tifo gegant, que es desplegarà a la grada lateral de l’Estadi, en què es podrà llegir el missatge Tots amb l’equip. Es tracta d’una lona de 45 x 46 metres, similar a la que s’ha fet servir en altres ocasions, com el comiat de Xavi Hernández o la celebració de la Pilota d’Or de Messi.

Els aficionats que acudeixin al Camp Nou també trobaran un altre element per fer costar a l’equip. El Club, que demana al públic que vagi a l’Estadi com abans millor, repartirà 80.000 banderetes per dotar de color tot l’Estadi, tant al començament del partit com en el cas de celebració dels possibles gols del Barça.

A més de la lona del lateral, està previst que la grada de l’Espai d’Animació, situada a la zona baixa del Gol Nord, mostri un altre tifo per animar l’equip en aquest partit de Lliga de Campions. En el duel contra el Celta ja es van començar a mostrar missatges de suport i de confiança en l’equip amb el lema #johicrec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut