Actes de penyes abans del Barça-Celta

Actes de penyes abans del Barça-Celta

Abans del partit davant el conjunt gallec, el moviment va presentar tres cartells i va inaugurar quatre escuts al Camp Nou

La golejada del FC Barcelona al Celta va ser precedida per un total de set actes de penyes a les instal·lacions del Club. Tres presentacions de cartell i quatre inauguracions d’escut històriques per a les seves penyes.

Les presentacions de cartell es van realitzar a la Sala de Juntes amb l’assistència del membre de la Comissió Social responsable de penyes, Dani Sala. La primera presentació de cartell va ser amb motiu de la X Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella-La Manxa amb una delegació de penyistes de la zona encapçalats pel president de la Federació manxega, Daniel Peinado.

Poc després, el vicepresident de la Federació de València i Marina Alta, Miguel Gomis, va presentar el cartell amb motiu del proper Aplec de Penyes Barcelonistes de València i Marina Alta. Finalment, el president de la Federació de Canàries, Yamal Hawach, va presentar el cartell del XIII Baku de Penyes Barcelonistes de Canàries i del 20è aniversari de la Penya Barçaldea.

Inauguracions d’escut a la façana del Camp Nou

Les quatre inauguracions d’escut van tenir lloc a les entre les portes 51 i 52 de l’Estadi. Xavier Ilincheta, membre de la Comissió de Penyes, va assistir als actes on les penyes PB San Cristóbal, PB de Puerto Lumbreras, Agrupació Barcelonista Penya Anguera i PB Prats de Mollo van fer història.

Les penyes van poder gaudir del partit del Barça davant el Celta, on els blaugranes van aconseguir una victòria contundent (5-0) davant el conjunt gallec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut