Iniesta: “No tenim por a cap rival, però sí molt respecte”

Iniesta: “No tenim por a cap rival, però sí molt respecte”

El capità blaugrana ha repassat l’actualitat culer en un acte, i ha destacat que “als quarts de final prefereixo evitar als equips espanyols”

El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha repassat l’actualitat blaugrana en un acte celebrat aquest dijous. El ‘8’ culer ha abordat temes com la Lliga de Campions, la seva renovació o els objectius de la temporada, entre d’altres.

Iniesta, ha destacat que, pel que fa al sorteig dels quarts de final de Lliga de Campions, “no tenim por a cap rival, però si molt respecte”. El manxec ha afegit que: “prefereixo evitar als equips espanyols, el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, per què serien dues eliminatòries que desgastarien molt a tots dos equips, generarien molt d’estrès”.

Relacionat amb el sorteig de Champions, Iniesta ha comentat:  “toqui qui toqui serà una gran eliminatòria, tots els equips de quarts són molt potents, però intentarem donar una altra passada endavant en la competició”. Quant a la remuntada contra el PSG, ha recalcat que “és una de les millors sensacions que he viscut a la meva carrera, una nit màgica per a tots els culers”.  

“La remuntada contra el PSG va ser una de les millors sensacions que he viscut”

El capità del Barça també ha parlat de la seva renovació, on ha assegurat que: "ara estic centrat en les tres competicions, en el futur dins d'un temps valorarem les coses com han de ser. La meva il·lusió sempre l'he dit, tots la coneixeu, tant de bo em pugui retirar al Barça. No hi haurà cap problema, crec que puc seguir rendint”. “Iniesta i el Barça mai tindran cap problema", ha afegit.

Finalment, Iniesta també ha recalcat que el Barça continua viu a les tres competicions, afegint: “ara vull estar centrat en el més immediat, encara queden coses molt maques per jugar. Estem en una línia positiva de joc i resultats excepte l'ensopegada de Riazor. Tenim il·lusió d'aconseguir títols".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut