El rondo etern per a Jordi Alba i Sergi Roberto

El rondo etern per a Jordi Alba i Sergi Roberto

Els laterals blaugrana pateixen un rondo inacabable per part dels seus companys. Quants tocs seran capaços de fer sense que els puguin prendre la pilota?

Actualment, la gran majoria de jugadors del primer equip es troben concentrats amb les seves respectives seleccions. Els sud-americans van golejar la matinada del dijous, mentre que gran part dels europeus disputaran avui els seus partits classificatoris pel Mundial de Rússia de 2018. Tot i així, podem seguir gaudint dels millors moments dels cracs culers, com en aquest cas amb unes imatges d’un entrenament anterior, previ al partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid al passat mes de febrer.

Als entrenaments del FC Barcelona hi predomina sempre el bon ambient entre els jugadors. Habitualment, els futbolistes blaugrana posen a prova les seves qualitats tècniques amb els rondos, i en aquest cas, són Jordi Alba i Sergi Roberto els qui ho pateixen des de dins. Quants tocs són capaços de fer els seus companys sense que els laterals de la Masia els puguin treure la pilota? Descobreix-ho al vídeo següent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut