Gerard Piqué: “Després de remuntar, el millor seria guanyar la Champions”

Gerard Piqué: “Després de remuntar, el millor seria guanyar la Champions”

El central blaugrana ha reconegut que va “gaudir com un nen” de la gesta del Barça contra el PSG i ha assegurat que l’equip “no té por de cap possible rivals als quarts”

Gerard Piqué ha estat protagonista en un acte d’una masterclass de nutricionisme a Barcelona. El central blaugrana ha parlat de l’actualitat del Club i evidentment, no han faltat les preguntes centrades en la Lliga de Campions, competició de la qual viurà el sorteig dels quarts de final aquest divendres a Nyon. “No tenim por de cap possible rival. Sabem que tots seran difícils i afrontarem l’eliminatòria amb moltes ganes”, ha destacat Piqué.

Un sorteig en què el Barça hi serà després de realitzar una remuntada històrica, mai vista abans al futbol europeu. “Vaig gaudir de la remuntada com un nen, va ser una nit rodona. Nosaltres que hem guanyat algunes Lligues de Campions reconec que això és gairebé com guanyar-la o més”. ”Ara, el millor seria guanyar-la”, ha asseverat el ‘3’ del Barça, que ha puntualitzat: “Hem de guanyar-la perquè sinó la remuntada quedarà com una de les majors gestes de l’esport, però no tindrà sentit si no la guanyem”.

"Lluitarem per aconseguir un tercer triplet"

En aquest sentit, Piqué ha seguit recordant la nit de la remuntada i ha argumentat que “tota Europa ha vist que el Barça ha merescut ser la portada i tenir el protagonisme en els titulars de les principals capçaleres dels diaris més importants d’Europa i estic encantat d’això perquè crec que ens ho mereixem”, ha explicat.

Una nit èpica que Piqué no oblidarà mai: “El que més recordo és el gol de Sergi Roberto. Correm desesperadament a celebrar el gol, abraçades de tothom, la gent plorant...Es van viure moments inoblidables que es recorden de pares a fills”. Qüestionat per l’objectiu d’assolir el triplet, Piqué ha recordat que el Barça és l’únic equip que l’ha guanyat dos cops i “lluitarem per aconseguir-lo una tercera vegada”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut