Horaris confirmats per als partits contra el Sevilla i el Màlaga

Horaris confirmats per als partits contra el Sevilla i el Màlaga

El Barça rebrà el conjunt de Sampaoli el dimecres 5 d’abril a les 19.30 hores, i visitarà La Rosaleda tres dies després, el dissabte 8 a les 20.45 hores

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha fet oficials aquest dilluns els horaris dels partits corresponents a les jornades 30 i 31 de la competició domèstica. Són les jornades en què el Barça s’enfrontarà amb el Sevilla i el Màlaga, i que es disputaran just abans de l’inici de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions. Després de jugar contra els dos equips andalusos, el Barça tornarà a la Champions gràcies a la remuntada històrica contra el PSG. El sorteig, que es farà aquest divendres, depararà el rival dels culers als quarts de final.

El primer dels dos partits de Lliga dels quals s’han conegut els horaris serà contra el Sevilla, en una jornada intersetmanal. El duel, corresponent a la jornada 30, es jugarà al Camp Nou el dimecres 5 d’abril a les 19.30 hores. En el partit de la primera volta contra el conjunt de Sampaoli, que actualment és el tercer classificat de la Lliga amb 57 punts, el Barça es va imposar per 1-2 gràcies als gols de Leo Messi i Luis Suárez.

Només tres dies després de rebre el Sevilla, el conjunt de Luis Enrique tindrà un altre compromís contra un equip andalús. En aquest cas, els blaugranes viatjaran al sud per enfrontar-se amb el Màlaga a La Rosaleda. Serà el dissabte 8 d’abril a les 20.45 hores. Serà el partit previ a l’inici de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions. En el duel de la primera volta, disputat al Camp Nou, el Barça no va poder passar de l’empat (0-0) contra els blanc-i-blaus.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut