Leo Messi es retrobarà amb Diego Alves, la seva víctima favorita

Leo Messi es retrobarà amb Diego Alves, la seva víctima favorita

L’astre argentí i el porter brasiler del conjunt valencià mantenen un duel molt particular des de la temporada 2008/09. El '10' blaugrana li ha marcat un total de 19 gols, més que a qualsevol altre porter

Leo Messi i Diego Alves s’han vist les cares en 16 ocasions al llarg de les seves trajectòries al futbol professional. El ‘10’ blaugrana va confirmar una projecció meteòrica durant el curs 2008/09, i va ser la figura principal d’un FC Barcelona que va guanyar tots els títols en joc. Allà va ser on els dos protagonistes es van enfrontar per primer cop, amb el porter brasiler defensant la porteria de l’Almeria.

Durant les quatre temporades que Alves va passar a terres andaluses es va començar a forjar un duel molt particular amb el davanter argentí, que va aconseguir marcar 7 gols en els 6 partits en què ambdós van coincidir. Tres d’aquests van arribar el dia del 0-8 del curs 2010/11.

La temporada 2011/12, ja amb Alves defensant la porteria del València –on ha encaixat 12 gols en els 10 partits jugats davant Messi-, aquesta particular rivalitat va anar en augment. Tot i que Diego Alves semblava guanyar-li la partida –aturant l’únic penal dels quatre que Messi li ha llançat-, la balança es va començar a decantar a causa del pòquer obtingut pel pentacampió de la Pilota d’Or en la victòria blaugrana per 5-1 al Camp Nou.

El màxim golejador de la història blaugrana no es va aturar aquí; dos hat-tricks a les darreres temporades van ser el preludi de l’últim duel: a la primera volta d’aquest curs, Messi va marcar dos gols –el segon, de penal al temps de descompte- per ampliar a 19 els aconseguits en 16 partits davant el porter brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut