Neymar Jr: “Messi em va ajudar molt en els meus inicis”

Neymar Jr: “Messi em va ajudar molt en els meus inicis”

“Estic en el millor moment de la meva carrera i espero mantenir-lo per ajudar els meus companys”, ha assegurat l’’11’ blaugrana durant la concentració amb el Brasil

Neymar Jr està sent el protagonista indiscutible amb el Brasil en aquesta jornada de seleccions. El crac brasiler va marcar un gran gol en l’important golejada davant l’Uruguai per 1-4 i aquesta matinada lluirà el braçalet de capità en el partit entre el Brasil davant el Perú. “Estic en el millor moment de la meva carrera i espero mantenir-lo per ajudar als meus companys”. L’’11’ del Barça ha explicat que se sent feliç al Barça, sobretot, al costat de Messi i Suárez, qui considera que són “grans amics”: “Tinc una relació meravellosa amb tots dos i això m’ajuda molt al camp”, ha afirmat.

El crac brasiler ha volgut reconèixer l’afecte que va tenir Messi quan va aterrar al club blaugrana: “Em va ajudar molt en els meus inicis. Una persona que no sap ni quantes Pilotes d’Or té, va arribar i em va dir que em tranquil·litzés, que jugués com jo sé i que les coses em sortirien”.

Sobre si algun dia serà el millor jugador del món, Neymar Jr no ha volgut entrar en comparacions i ha assegurat que: “Messi és el millor jugador amb qui he jugat mai, he après d’ell”. ”Em centro en superar-me cada dia i jugar millor, no vull ser millor que ningú”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut