Esprint final a la Lliga

Esprint final a la Lliga

Quatre rivals amb un mateix objectiu: la Lliga. Tant Barça com Reial Madrid, Sevilla i Atlètic de Madrid busquen acabar la temporada amb el títol nacional a la butxaca. A continuació, repassem el calendari de tots quatre equips

Últim tram final de la Lliga. Després de 28 jornades disputades, el FC Barcelona es manté segon amb 63 punts, a dos del líder. Per tant, en aquests darrers deu compromisos lliguers, dels quals una meitat es jugaran al Camp Nou i l’altra a fora, no s’hi val a fallar. Els blaugranes encara han d’enfrontar-se a dos rivals directes: el Sevilla i el Reial Madrid. El Clàssic al Bernabéu del 23 d’abril serà un dels partits més decisius de la Lliga, en què els de Luis Enrique poden capgirar la taula classificatòria i tornar a dependre de sí mateixos.

Tot i continuar liderant el campionat amb 65 punts, al Reial Madrid li queden onze partits per jugar, un més que la resta de rivals. Els blancs encara s’han de veure les cares amb el Celta a Balaídos, però la data encara està pendent de confirmació. Per tant, el conjunt blanc té onze partits per endavant, tres dels quals seran davant els rivals directes al Bernabéu. D’aquests tres equips, primer s’enfrontarà a l’Atlètic; tot seguit, als homes de Luis Enrique, i, finalment, al Sevilla de Sampaoli.

Pel que fa al conjunt andalús, els de Nervión es troben a vuit punts del líder, però compten amb un avantatge: sis d’aquests partits seran al Sánchez Pizjuán i només quatre fora de casa. Els sevillistes intentaran aprofitar-se d'aquest factor per donar-ho tot a la gespa i intentar apropar-se als dos primers classificats. Els de Sampaoli disputaran dos dels deu partits que els queden amb el FC Barcelona i el Reial Madrid com a rivals directes.

D’altra banda, tot i trobar-se a deu punts del líder (55), a l’Atlètic de Madrid només li queda jugar contra un rival directe: el Reial Madrid. A més, també té deu partits de Lliga per endavant, dels quals cinc es disputaran fora de casa i cinc al Vicente Calderón. Els de Simeone intentaran donar-ho tot en aquest últim tram per poder acomiadar-se del Vicente Calderón amb el títol gravat amb el seu nom.

En definitiva, espera un últim tram de Lliga apassionant en el qual cap dels quatre equips ho tindrà fàcil, i el que es mostri més fiable tindrà més opcions de emportar-se el campionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut