El seguiment de Neymar Jr en el partit contra el València

El seguiment de Neymar Jr en el partit contra el València

Les càmeres del Club van seguir l’astre brasiler en la prèvia i en el postpartit d’un duel que el Barça es va acabar emportant amb un doblet de Messi, i els gols de Suárez i André Gomes

El FC Barcelona segueix viu en la competició pel títol de Lliga, després de guanyar per 4-2 el València al Camp Nou. El doblet de Leo Messi i els gols de Luis Suárez i André Gomes van fer possible la victòria. Però, a banda dels golejadors, va haver-hi un altre blaugrana que va ser protagonista. Va ser Neymar Jr, que es troba en un dels seus millors moments, tal com es va demostrar contra els taronges amb dues assistències i cinc xuts a porteria.

Des que va començar la temporada 2016/17, Neymar Jr ha realitzat un total de 8 dianes a la Lliga. Tres van ser contra l’Sporting, dos contra el Celta de Vigo i les altres contra el Leganés, l’Eibar i l’Alabès. Neymar ha estat titular en la totalitat dels partits que ha jugat (23) i s’ha convertit en una peça cabdal en els esquemes de l’equip blaugrana.

Contra el València, les càmeres del Club van fer un seguiment de l’astre brasiler, tant abans com després del partit contra els de Voro. Així doncs, coneix de primera mà com va preparar-se Neymar per al matx contra el conjunt valencià, la seva arribada a l’Estadi, l’escalfament al terreny de joc i el postpartit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut