El millor talent jove del bàsquet europeu es reuneix al Palau Blaugrana

El millor talent jove del bàsquet europeu es reuneix al Palau Blaugrana

El pavelló blaugrana va acollir la Jordan Classic, amb els millors jugadors europeus nascuts l’any 2001

La Jordan Classic és un torneig que reuneix els millors jugadors del món de categoria cadet i en aquesta ocasió, i per tercera vegada, Barcelona va ser la seu de la competició. Una competició en què 40 jugadors nascuts l’any 2001 van fer entrenaments i partits fins a la final, que va tenir lloc al Palau Blaugrana.

Planter d’èxit

Durant aquest cap de setmana els joves jugadors van estar treballant a les ordres del doble campió de l’NBA, l’aler Ray Allen, i de Jack Sikma, campió de l’NBA l’any 1979. Primer a la Ciutat Esportiva i després, en el partit final del torneig, al Palau Blaugrana.

Tres eren els jugadors del Cadet del FC Barcelona Lassa que van formar part de la Jordan Classic. Tom Digbeu, Oier Ardanza i Erik Kall han estat la representació blaugrana.

Triomf i selecció

Al partit final de la competició és van escollir 20 jugadors, entre ells el blaugrana Tom Digbeu, que es van dividir en dos equips. L’equip Negre va superar l’equip Gris per 75 a 56.

Entre els 20 jugadors que van disputar aquest partit es van escollir 10 joves que jugaran a Nova York el partit final de la Jordan Classic. El combinat europeu, on constarà el blaugrana Digbeu, jugarà davant un combinat del continent americà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut