FC Barcelona Lassa – CE Noia Freixenet: Paciència per acabar golejant a la segona meitat (6-2)

L'efectivitat de l’equip blaugrana en el segon període, amb cinc dels sis gols que ha marcat, consoliden el Barça al capdavant de la Lliga quan cada cop queda menys per finalitzar la competició

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins ha sumat una nova victòria a l’OK Lliga, la que fa número 19 en 22 jornades, en el seu duel contra el CE Noia al Palau (6-2). Ho ha fet amb paciència, després de dominar el tempo del partit durant pràcticament tot moment, però marcar la major part dels gols després del descans i en els moments clau.

Els exemples més clars han estat la segona diana de Matías Pascual –la primera l’ha fet en el minut 12- just començar la segona meitat, així com la que ha fet Marc Gual quan el Noia més pressionava (4-1, min 38). Pel mig, Pau Bargalló ha transformat una falta directa (3-0, min 33), mentre que Edu Lamas (5-1, min 43) i Pablo Álvarez (6-1, min 44), tots dos a pilota aturada, han estat els altres dos golejadors blaugrana.

Estudiant el terreny

Amb l’objectiu d’enfortir el liderat a falta de vuit jornades per al final, els de Ricard Muñoz  que divendres va anunciar que no continuarà a la banqueta blaugrana la temporada vinent- no han trigat gaire en inaugurar l’electrònic, amb un gol que també ha marcat el pas cap als vestidors. Concretament han estat 12 els minuts que han passat fins que Matías Pascual ha transformat el seu primer gol de la tarda, el primer del Barça, i ho ha fet en una fantàstica acció dins l’àrea, després d’un bon moviment (1-0, min 12).

Un 1-0 que podria haver estat més ampli en la finalització dels primers 25 minuts, però, tot i que el Barça ha buscat el segon, el Noia s’ha defensat bé i ha tancat els espais. Les més clares han estat per a Pablo Álvarez, que ha arribat sol però Luis Gil ha aturat bé la seva rematada (min 14), i per a Matías Pascual, que ha estavellat una bola contra el pal (min 23).

Festival de gols

Contràriament, però, el segon temps ha estat molt més mogut. De fet, només han passat 19 segons quan Matías Pascual ha tornat a veure porteria, aquest cop amb una rematada llunyana de cullera (2-0, min 26). Una acció que ha estat el reflex del que passaria en els següents minuts, amb un total de 6 gols més fins al final: 4 per a un Barça efectiu i seriós, i 2 per a un Noia que ho ha intentat fins al final.

El primer ha arribat en la desena falta del Noia, amb una falta directa de Pau Bargalló que ha semblat encarrilar el duel (3-0, min 33). Semblar perquè, també de falta directa i després de la desena falta blaugrana, Eloi Albesa ha reduït diferències i ha fet creure el seu equip (3-1, min 33). Ferran Rosa, de fet, ha tingut el 3-2, però la seva rematada ha estat desviada per Sergi Fernández (min 36).

Així doncs, quan més ho intentava l’equip de Sant Sadurní, ha aparegut l’stick de Marc Gual, que ha caçat un refús en la rematada de Pablo Álvarez i ha fet un 4-1 que, ara sí, ha acostat el triomf (min 38). Una victòria que s’ha acabat d’arrodonir amb un xut de pala d’Edu Lamas (5-1, min 43) i un gol de falta directa de Pablo Álvarez (6-1, min 43). Perquè el 6-2 que ha fet el visitant Ferran Rosa de penal (min 44) ja només ha servit per adornar l’electrònic d’un Palau que ja espera el Forte dei Marmi, en la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea i després de l’1-3 de l’anada.