Triple enfrontament contra equips andalusos

Triple enfrontament contra equips andalusos

Els homes de Luis Enrique es veuran les cares a la Lliga amb el Granada (2 d’abril), amb el Sevilla (el dia 5) i amb el Màlaga (el 8), en un interval de només 6 dies

El FC Barcelona afronta una setmana amb cert accent andalús. Els homes de Luis Enrique visitaran el proper diumenge dia 2 d’abril al Granada, rebran al Sevilla només tres dies després (dimecres 5) i finalment, viatjaran a Màlaga el dissabte 8 d’abril. Tres partits de Lliga en només sis dies, i tots tres contra equips d’Andalusia.

El primer protagonista d’aquest triple enfrontament serà el Granada (diumenge 2 d’abril a les 20.45 hores), al Nou Estadi Los Cármenes, tot just després de l'aturada pels compromisos de seleccions. El conjunt dirigit per Lucas Alcaraz es troba 19è a la classificació, fet que el converteix en un equip perillós per la seva necessitat vital de puntuar per sortir de la zona de descens. Els granadins compten amb els exculers Lombán i Isaac Cuenca, a més del jugador cedit pel FC Barcelona Sergi Samper. També, com a jugadors més destacats del conjunt nazarí hi destaquen el davanter Adrián Ramos, arribat el passat mercat d’hivern, juntament amb Carcela i Andreas Pereira.

Els blaugrana podrien assolir la victòria 800 del Barça a la Lliga a l'Estadi

En segon lloc, els de Luis Enrique rebran a l’Estadi a un dels millors equips del campionat: el Sevilla de Sampaoli (dimecres 5 d’abril a les 19.30 hores). Un duel que es pot convertir en el triomf número 800 del Barça a la Lliga al Camp Nou si els blaugrana aconsegueixen la victòria. Els sevillistes es troben tercers a la classificació a només sis punts dels culers, i un triomf andalús podria tornar a ficar als de Nervión dins la lluita pel campionat de Lliga. Com a jugadors a tenir en compte, hi trobem l’habilitat de Vitolo, l’olfacte golejador de Jovetic i la qualitat de Nasri, a més d’altres com N’zonzi, Sarabia, Mariano o Ben Yedder.

Finalment, el darrer equip d’aquest ‘Tourmalet’ andalús serà el Màlaga (dissabte 8 d’abril a les 20.45 hores). Els culers visiten La Rosaleda per tancar una setmana frenètica i just abans de viatjar a Torí per afrontar l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus. Pel que fa al conjunt entrenat per Míchel, els malaguenys es troben a la 15a posició de la taula classificatòria, sis punts per damunt del descens. Als blanc-i-blaus hi destaca precisament un culer: el davanter canari Sandro, màxim golejador de l’equip amb 7 gols, a més d’altres com Camacho, Fornals i Rosales.

En definitiva, tres rivals amb necessitats de guanyar i amb armes per intentar posar les coses complicades als de Luis Enrique. Tres rivals contra els quals a la primera volta, els culers van sumar 7 punts de 9 possibles (victòries contra Granada i Sevilla i empat davant el Màlaga). Tot i així, els blaugrana afronten un repte complicat però que pot servir com a motivació extra per afrontar l’apassionant eliminatòria de Champions i el frenètic mes d’abril que s’aproxima. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut