Luis Enrique: “La Juventus ha merescut passar”

Luis Enrique: “La Juventus ha merescut passar”

El tècnic blaugrana destaca també l’entrega del públic i de l’equip fins al final en una nit en què el Barça no ha pogut remuntar el resultat advers de l’anada i es queda fora de la Champions

El Barça ha quedat a les portes de les semifinals de la Champions al no poder capgirar el 3-0 en contra de l’anada davant la Juventus i acabar empatant sense gols (0-0). Tot i així, els blaugranes han generat moltes ocasions de gol i Luis Enrique ha assegurat en roda de premsa que “la victòria avui hagués estat justa per nosaltres, però la Juventus ha merescut passar”. “Em quedo amb l’actitud dels jugadors i l’afició fins al darrer moment, hem lluitat fins al final”, ha afegit el preparador asturià.

L’entrenador blaugrana també ha lamentat la primera meitat del duel d’anada a Torí, i ha indicat que “una primera meitat pobra fa que estiguem fora de la Lliga de Campions”. Preguntat sobre el Clàssic de diumenge al Bernabéu, Luis Enrique ha assegurat que “aquest duel és una gran oportunitat davant un rival directe per tal de seguir la lluita en la Lliga”. Referent al duel d’aquest dimecres al Camp Nou, ha destacat “la dificultat de calmar la intensitat dels jugadors en atac després de recuperar pilotes en defensa”.

També ha tingut paraules per als aficionats blaugrana, i ha afirmat que “és una nit per sentir-se orgullós de ser culer, tot i no ser un dia positiu”. Finalment, el preparador asturià ha recordat que l’equip “s’ha de centrar ara en les dues competicions que queden en joc”, fent referència a la Lliga i la final de Copa que el Barça disputarà el 27 de maig davant l’Alabès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut