Sergio Lozano: “Serà molt especial tornar a jugar”

Sergio Lozano: “Serà molt especial tornar a jugar”

El jugador ja s’entrena amb el grup amb normalitat i està previst que torni a les pistes el proper diumenge en el partit contra Xota

El Barça prepara el partit contra Xota (diumenge, 16h, Palau Blaugrana) amb la gran novetat de Sergio Lozano. El Búfal ja s’entrena des d’aquest dimarts al mateix ritme que els seus companys, quan fa exactament sis mesos i sis dies que el van operar del lligament encreuat del genoll dret. Lozano compagina les sessions amb el grup amb entrenaments individuals per intentar agafar el ritme el més aviat possible amb l’objectiu final d’arribar en plenes condicions al tram decisiu de la temporada.

Per a Segio Lozano, el seu retorn a les pistes “serà un moment molt especial, gairebé com guanyar un títol”. El jugador reconeix que han “estat mesos molt durs, en els quals et planteges si et recuperaràs bé i si tot tornarà a ser com abans”. Per això, Lozano ha volgut agrair el tracte i la bona recuperació als Serveis Mèdics del Club perquè “són els principals responsables del fet que jo torni a jugar el diumenge i perquè aquest és el millor lloc per recuperar-se d’una lesió com aquesta”.  Lozano diu que no torna amb por, tot i haver encadenat tres lesions greus les últimes tres temporades. “Seguiré anant al límit i seguiré posant la cama en cada jugada”, diu. “Estic molt bé de cap i estic convençut que tornaré a ser el de sempre”, explica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut