El mànager esportiu Txus Lahoz, al programa ‘Pista Azul’ de la LNFS

El mànager esportiu Txus Lahoz, al programa ‘Pista Azul’ de la LNFS

Txus Lahoz va fer una valoració molt positiva de la trajectòria del primer equip i va posar en valor el treball que fa la secció amb el planter

Txus Lahoz va ser el convidat del programa ‘Pista Azul’ de la LNFS per valorar la marxa del nou projecte blaugrana de la secció de futbol sala aprofitant que està a punt d’acabar la lliga regular. Lahoz va valorar la temporada, de moment amb un “notable a l’espera dels exàmens finals” i va recordar que l’equip s’ha sobreposat a una temporada “difícil, sobretot per les lesions, i sense buscar excuses de cap mena”. En aquest sentit, Txus Lahoz ha afegit que “tots els problemes que hem tingut aquest anys amb les lesions ens han unit encara més i ens han fet més forts”.

A l’espera de l’últim partit de la temporada regular contra Jaén, el Barça Lassa depèn de si mateix per acabar segon després de perdre el liderat en la derrota a casa contra Magna Gurpea d’ara fa dues jornades. Precisament referint-se al partit contra Xota, Txus Lahoz va explicar que “de vegades un revés a temps és necessari per seguir creixent” i va voler remarcar que “entra dintre de la normalitat pagar algun peatge per inexperiència en projectes que comencen com el nostre”. Tot i això, Txus Lahoz va assegurar que “el projecte va pel bon camí i la prova és veure un Palau cada vegada més ple i que ens anima incondicionalment”. A l’hora de marcar-se un objectiu de cara al playoff, Lahoz va reconèixer que “és molt important per a la secció jugar a Europa la propera temporada i aquest ha de ser l’objectiu principal”.

Per acabar, el manager esportiu també va remarcar “la temporada històrica del filial i els bons resultats del planter blaugrana” i va explicar que el treball amb la base “és un dels pilars del nou projecte”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut