Luis Enrique: “És una injecció de moral bestial”

Luis Enrique: “És una injecció de moral bestial”

El tècnic blaugrana ha lloat el rendiment de l'equip i ha assegurat que "serà un Sant Jordi recordat per a tots els culers"

El Barça s'emporta el Clàssic. En una demostració de fe i perseverança, els blaugrana s'han imposat el Reial Madrid en un partit transcendental per al desenvolupament de la Lliga. Leo Messi ha estat l'autor del gol de la victòria al minut 92 i ha assolit l'espectacular xifra de 500 dianes amb la samarreta blaugrana. I així ha reconegut la seva feina Luis Enrique: "Els números de Messi estan a l’abast dels escollits. Serà un gol recordat no només en la història de Messi com a jugador, sinó també en la història del barcelonisme". El tècnic asturià també ha volgut remarcar la importància del triomf en el darrer sospir: "El fet de marcar al 92 el 2-3 fa que sigui una injecció de moral bestial".

Luis Enrique, a més, ha tingut un reconeixement per als aficionats culers: "El comportament de l'afició en el partit de Champions ovacionant-nos al minut 85 és un gest que no oblidarem mai i que marca aquest equip". Així doncs, s'ha mostrat satisfet per "poder tornar el gest a l'afició amb una victòria". També ha recalcat la reacció de l'equip al Bernabéu: "Els jugadors han sabut refer-se i hem pogut empatar en el darrer sospir; ha estat el final feliç que tots desitjàvem".

Pel que fa la lluita pel títol, el tècnic creu que "hem d'intentar conquistar la Lliga i donar guerra fins al final". També ha volgut fer una menció especial a l'actuació de Sergio Roberto: "L'última jugada és una gran acció de Roberto, amb una exhibició bestial de potencial físic i tècnic. És una meravella guanyar al 92".

Per acabar, i fent referència al desenvolupament del matx, ha dit: "El ritme ha estat alt, però hi ha hagut un moment que ha estat incontrolable". “El clàssic és un partit de màxima exigència a nivell físic i mental, i ha estat a l'alçada del que signifiquen les dues entitats", ha sentenciat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut