Andreu Plaza i Joselito: “A Jaén ens espera un partit molt dur”

Andreu Plaza i Joselito: “A Jaén ens espera un partit molt dur”

Tècnic i jugador coincideixen a assenyalar que el Barça Lassa visita en aquesta última jornada una de les pistes més complicades de la Lliga, per la qualitat del rival i per l’ambient de les graderies de La Salobreja

El Barça Lassa depèn de si mateix per acabar segon a la Lliga regular i encarar el playoff amb l’avantatge de tenir el factor pista a favor tant als quarts de final com en una hipotètica semifinal. I la manera d’aconseguir l’objectiu està clara: guanyar els tres punts aquest divendres a Jaén (21 h, Jaén).

Andreu Plaza i Joselito, però, adverteixen de la dificultat de la visita a Jaén. “És un dels equips més complets de la Lliga, i la seva pista, una de les més complicades”, assegura el tècnic. “Sabem que ens espera un partit molt complicat, perquè a Jaén l’afició sempre anima i ajuda molt el seu equip”, explica Joselito.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

JAÉN: “És un dels equips més complets de la Lliga i també una de les pistes més complicades de la categoria, perquè la seva afició pressiona molt. El rival té molta qualitat, amb deu jugadors de pista que participen activament i que es reparteixen molt bé els minuts. I, sobretot, haurem d’anar amb compte amb les contres, perquè el porter Dídac es troba en un gran estat de forma i és un dels millors sacadors de la Lliga”.

SEGONA POSICIÓ: “La segona plaça és molt important de cara a un hipotètic playoff de semifinals contra ElPozo, i per això és vital acabar segons i guanyar a Jaén”.

ALTES: “Ara arriba el tram decisiu de la temporada, i és una sort que ja tinguem tota la plantilla a disposició menys Rómulo i que puguem fer convocatòries, tot i que impliqui descartar dos jugadors. Està clar que Aicardo tot just comença aquesta setmana, i que Sergio i Bateria encara no estan al 100%, però volem que entrin tots perquè arribin en bona forma al playoff”.

CONVOCATÒRIA DE 14: “L’equip necessita sentir-se tot junt per primera vegada en un desplaçament, i hem considerat que era l’última jornada i que tocava viatjar tots”.

Declaracions de Joselito, jugador del Barça Lassa

JAÉN: “Serà un partit molt complicat contra un equip que lluita molt en defensa i que té grans jugadors, com Boyis, Mauricinho i Solano. A més, a Jaén sempre hi ha un gran ambient i l’afició ajuda molt el seu equip. El partit no tindrà res a veure amb el de la primera volta i serà molt dur”.

FACTOR PISTA: “L’objectiu és guanyar i acabar segons. No és definitiu, però sí que és molt important tenir el factor pista a favor en una hipotètica semifinal al playoff”.

ALTES: “És molt agradable que per fi estiguem tots disponibles menys Rómulo. La competència per entrar a les convocatòries és sana i segur que és positiu per a l’equip. Ara arriba el moment més important de la temporada i entre tots intentarem aconseguir els objectius”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut