Coneixen el Parc dels Prínceps

Coneixen el Parc dels Prínceps

El Barça Femení ha realitzat l’entrenament oficial a l’escenari on dissabte disputarà la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions davant del PSG
Ja han provat el Parc dels Prínceps. Aquest divendres a la tarda, el Barça Femení completava l’entrenament oficial a l’estadi on es disputarà la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. En aquest escenari, les culers intentaran remuntar l’1-3 que el PSG es va emportar de l’anada al Mini.

Amb sol i una temperatura agradable, així com amb una gespa en perfectes condicions, les 19 jugadores desplaçades han ultimat els detalls abans del gran duel. Cal recordar que el PSG-Barça dels quarts de l’anterior edició es va disputar a l’Stade de Charlety.

Abans de l’entrenament, l’entrenador Xavi Llorens i la capitana Marta Unzué han comparegut a la roda de premsa oficial al mateix Parc dels Prínceps.

Les declaracions de Xavi Llorens:

“Ho tindrem difícil, però venim amb la il·lusió de fer-ho millor que al Mini. Tinc moltes ganes de guanyar aquest partit. És complicat que passem l’eliminatòria, però mentre hi ha vida hi ha esperança”.

“Jugar al Parc dels Prínceps és un somni fet realitat per a aquestes jugadores. No fa gaire temps jugaven en camps buits i en males condicions”.

“Estem creixent. Tenim molt a guanyar i poc a perdre. El que hem de fer és treballar i creure en nosaltres”.

Les declaracions de Marta Unzué:

“L’equip arriba amb confiança. Sabem que és difícil, que seran noranta minuts molt durs. L’objectiu és marcar al més aviat possible. Gaudirem del partit i els ho posarem complicat”.

“És clar que somiem amb l’opció de remuntar. Pot passar de tot, ho intentarem. Sobretot volem fer-ho bé, deixar millor imatge que al Mini i sortir més contentes”.

“El PSG té jugadores molt i molt bones i és una motivació per a nosaltres”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut