París Saint-Germain – FC Barcelona Femení (prèvia): Per gaudir-ne i competir-ho al màxim

París Saint-Germain – FC Barcelona Femení (prèvia): Per gaudir-ne i competir-ho al màxim

17 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugranes afronten la tornada de les semifinals amb el difícil repte de remuntar un 1-3 al Parc dels Prínceps

La monumental trajectòria del Barça Femení a la Lliga de Campions el porta aquest dissabte al Parc dels Prínceps de París. A partir de les 17 hores hi disputarà la tornada de les semifinals davant del totpoderós PSG. Després de l’1-3 registrat fa una setmana al Miniestadi, la classificació per a la final de Cardiff esdevé un repte majúscul per a les culers. L’afrontaran sense cap tipus de pressió després de la millor participació europea de la història. Són tot il·lusió.

Les bones sensacions

La plantilla blaugrana s’aferra a la segona part del duel d’anada, que va culminar amb el gol de Bárbara Latorre com la gran esperança. També el memorable triomf de dimarts per 0-4 a Lezama va suposar unes altes dosis de moral i de confiança per al Barça, que viatjava dijous a París sense Andressa Alves, Ane Bergara, Irene, Sandra i Ange Koko. En canvi, Melanie Serrano rebia l’alta mèdica.

El París Saint-Germain, per la seva banda, no ha disputat cap més compromís des del dia del Mini, on va demostrar tot el seu potencial. És un dels grans favorits de la competició i, a més, el tercer lloc que ocupa a la Lliga francesa el fa prioritzar al màxim la Lliga de Campions per estar a Europa la temporada vinent. Per tant, s’espera un Parc dels Prínceps amb un bon aspecte per acollir un partit dels grans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut