Xavi Pascual: “S’enfronten dos dels millors equips d’Europa”

Xavi Pascual: “S’enfronten dos dels millors equips d’Europa”

El tècnic blaugrana i el jugador Filip Jícha han valorat l’anada dels quarts de finals que han de disputar aquest diumenge a la pista del Kiel

Només uns dies després de celebrar la setena Lliga Asobal consecutiva, dimarts al Palau Blaugrana contra el Bidasoa, el Barça d’handbol afronta un dels moments més transcendentals de la temporada, l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Kiel, que comença aquest diumenge (17.30 hores) amb l’anada a terres alemanyes. Xavi Pascual s’hi endú tots els jugadors a excepció de Lasse Andersson, lesionat de llarga durada. Entre els que viatgen a Kiel hi ha també Gerard Fons, tercer porter i que va debutar en l’últim partit de Lliga.

Pel tècnic blaugrana es tracta d’un partit “en què s’enfronten dos dels millors equips d’Europa, i no només per equips, també per clubs i història”. L’entrenador barceloní ha afirmat que té un “respecte absolut” pel conjunt alemany: “Estem parlant d’un equip que té una plantilla extraordinària i que, a més, sempre és hipercompetitiu. Mai se’l pot donar per mort. Ells tenen clars els seus objectius, i ara els tenen enfocats cap al nostre partit. Nosaltres també els tenim enfocats cap a ells, veurem què passa”.

Sobre el títol de Lliga aconseguit recentment, Xavi Pascual ha explicat que el canvi de xip és constant: “L’important és haver-la de guanyar. Ara la Lliga ja està passada i només tinc un objectiu, el partit del Kiel, i només el d’allà, la tornada ja serà un altra història”. El tècnic ha estat ambiciós i ha deixat clar que sempre que afronten un partit ho fan amb la “intenció de guanyar”.

El jugador txec Filip Jícha també ha valorat la prèvia del partit contra el Kiel, el qual ha qualificat com “el més important de la temporada”. Igual que el seu entrenador, Jícha també ha tingut paraules d’elogi cap al rival: “És un gran equip i té molt bons jugadors. A més, no hi ha un lloc millor per jugar a l’handbol que la seva pista, on en partits importants es poden aplegar més de 10.000 persones”.

Tot i això, el lateral del Barça ha explicat que el partit arriba en un bon moment per als barcelonistes: “Estem preparats. Hem d’anar-hi sense por i amb moltes ganes de fer-ho bé. Si perdem la concentració podem perdre per molts gols de diferència, i això no pot passar”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut