Alcácer: “Marcar gols dóna seguretat i tranquil·litat”

Alcácer: “Marcar gols dóna seguretat i tranquil·litat”

El de Torrent, que ha signat el seu primer doblet com a blaugrana, també s’ha desfet en elogis cap a Leo Messi

Paco Alcácer ha valorat al terreny de joc la golejada del FC Barcelona contra l’Osasuna (7-1) al Camp Nou. El partit ha anat de cara en tot moment per als blaugranes, i ha acabat amb tres punts i tres doblets: els d’André Gomes, Paco Alcácer i Leo Messi, a més d’un gol de penal de Mascherano. Tot i que el conjunt navarrès ha aconseguit marcar a l’inici de la segona part, el ‘17’ ha  confessat que “l’equip ha reaccionat i ha pogut acabar bé el matx”.

El valencià ha aconseguit sumar el seu setè gol amb la samarreta blaugrana –ha marcat sis gols a la Lliga i un a la Copa del Rei: “Per a un davanter marcar gols dóna tranquil·litat, comoditat i seguretat, però és un treball de tot l’equip”.

El davanter valencià també ha tingut paraules per elogiar Leo Messi i els seus 500 gols amb la samarreta blaugrana: ”Tant per a l’afició com per a l’equip, veure’l jugar i jugar amb ell és una sort que molt pocs tenim”. També s’ha referit al primer gol de Mascherano: “Era una bona manera perquè s’estrenés com a golejador, i així ho ha fet”, ha conclòs el valencià.

 

A continuació repassem les declaracions dels jugadors del FC Barcelona en zona mixta:

Carles Aleñà:

“Ha estat un dia molt especial per a mi. He pogut tornar a jugar amb el primer equip, i, a més, avui m’he canviat amb Leo Messi. Ha estat un somni complert que mai oblidaré” .

“Quan t’entrenes amb el primer equip i veus amb quina intensitat s’entrenen, aprens moltíssim. Per mi és una experiència positiva i no hi ha res de negatiu. Sóc jugador del Barça B, però, sempre que Luis Enrique em necessiti, aquí estaré”.

“Després de tants anys, ha estat un penal que ha pogut transformar en gol, estic molt content per Mascherano”. 

Ivan Rakitic:

“No hi ha hagut cap problema que el penal el xutés Mascherano. Gerard tenia raó, s’ha de fer cas al presi”.

“Me n’alegro molt per Mascherano. Tot l’Estadi ho volia d’aquesta manera, tant de bo no sigui l’últim que marqui”.

“Ara no depèn del Barça, sinó del que faci el Madrid. Hem d’esperar i tenir confiança, però pot passar de tot. A poc a poc hem d’anar guanyant. Després, ja veurem”.

“Ara no hi ha partits fàcils, tenim un derbi dissabte i en tenim moltes ganes”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut