Xavi Llorens: “Les jugadores han donat la cara”

Xavi Llorens: “Les jugadores han donat la cara”

“Estem tristos pel resultat, però la feina de l’equip ha estat molt bona davant un rival molt potent”, ha afirmat el tècnic blaugrana

El Barça Femení ha perdut 1-3 en l’anada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. Tot i la derrota, el tècnic Xavi Llorens s’ha mostrat orgullós del treball de les jugadores davant un rival molt complicat: “El PSG ha jugat millor que l’any passat i ha aprofitat millor les seves arribades. Nosaltres també hem jugat millor i les jugadores han donat la cara en tot moment”. “Estem molt orgullosos del partit que hem fet i, tot i que estem tristos pel resultat, la feina de l’equip ha estat molt bona davant un rival potent”, ha afirmat el preparador blaugrana.

El Miniestadi ha registrat un nou rècord d’assistència amb 10.352 espectadors. Un fet que per a Xavi Llorens “ha estat espectacular”: “És impressionant veure el Mini d’aquesta manera i els aficionats demanant fotografies i autògrafs a les jugadores. Estem en fase de creixement i el futur d’aquestes jugadores és espectacular”. “S’ho mereixen tot i més”, ha sentenciat. Però els elogis de Xavi Llorens a les seves jugadores no han acabat aquí, i ha asseverat que té una plantilla “increïble” que “no ha abaixat mai els braços i sempre ho ha intentat”.”Hem de felicitar el PSG pel partit que han fet, són molt bones”. Ara ens toca anar a París, gaudir del partit, de l’escenari, i primer intentar guanyar el partit. Després, si cal, veurem si hi ha opció de remuntar”.

Finalment, Llorens ha reconegut que les seves jugadores s’han atrevit més en l’última mitja hora de joc, quan han obtingut la recompensa a dos minuts del final amb el gol de Bárbara Latorre: “Han triangulat millor i s’ho han cregut una mica més. S’han donat més suport i han estat més atrevides”.

A més de Xavi Llorens, han valorat en zona mixta les jugadores Marta Unzué, Bárbara Latorre, Ruth García, Alexia Putellas i Jennifer Hermoso. A continuació, les declaracions més destacades:

Marta Unzué

“Ens queden 90 minuts i sabem que ho podem fer millor que aquí. Els intentarem posar les coses difícils. Saben que nosaltres volem gaudir al màxim d les semifinals de la Lliga de Campions. El gol de Bárbara ens dóna una mica més de vida de cara a París”.

“Que el Mini estigui ple ens ha fet molta il·lusió i tan de bo vinguin també als partits de Lliga i el futbol femení vagi creixent”

Bárbara Latorre

“No teníem res a perdre als últims minuts i al final ha arribat el meu gol. Hem intentat anar més a dalt i competir. Hem tingut la recompensa, encara que sabem que serà difícil a la tornada”.

“És la primera vegada que arribem a semifinals. Encara que marxem amb un resultat dolent, hem de gaudir perquè estar entre les quatre millors vol dir molt”.

Ruth García

“Amb el pas del temps valorarem tot això. Hem estat entre les quatre millors d’Europa amb l’escut del Barça. L’equip té ganes i il·lusió de continuar competint en aquesta competició”.

“Sensació boníssima i els pèls de punta. Estem molt agraïts a l’afició. Ens han transmès molt durant el partit i donarem la cara a París per tota la gent que ens segueix”.

Alexia Putellas

“Ens ho hem deixat tot sobre la gespa. Intentarem competir el partit de tornada, l’objectiu és seguir creixent”.

“Han estat superiors quant a possessió. Nosaltres ens hem refet a la mitja part i hem intentat aconseguir un gol que ens ajuda”.

Jennifer Hermoso

“Estem tristes pel resultat, però ja sabíem contra qui jugàvem. Són molt fortes i tenen un mig del camp molt bo. Continuarem lluitant a la tornada”.

“És una passada veure la gent animant-nos moltíssim. Ens ajuda a no abaixar els braços i pensar en París”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut