Proclamació de les candidatures

Proclamació de les candidatures

Des del 24 d’abril les penyes estan rebent la informació relativa a les candidatures a junta directiva de cada Federació

El divendres 21 d’abril la Junta Electoral Central va proclamar les candidatures de les eleccions a les juntes directives de les Federacions de Penyes del FC Barcelona.

Aquesta Junta Electoral Central està composta pel seu president, Pau Vilanova i Vila-Abadal, el secretari Jordi Calsamiglia i Blancafort i els vocals Josep Maria Barnils i Aguilera, Liberato Lartuna Garcia i Montserrat Ballesté i Hernàndez.

En 29 Federacions es va presentar una única candidatura que va aconseguir els avals necessaris per ser considerades candidatures oficials a juntes directives de les Federacions. En aquest cas no serà necessari dur a terme l’acte de votació.

En la Federació de Penyes de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf es van presentar dues candidatures. Des del 24 d’abril les penyes de la Federació estan rebent la informació necessària per formalitzar el vot. La documentació quedarà a disposició de les penyes a la seu de la Federació, a les instal·lacions del FC Barcelona i al web del Club.

A partir d’aquesta mateixa data, i d’acord amb el calendari establert, el Club ha enviat a les penyes les paperetes de les candidatures presentades a la zona i la documentació corresponent per efectuar el vot, que es podrà emetre entre el 24 d’abril i el 9 de maig per correu o presencialment el dia 13 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut