La convocatòria per viatjar a Màlaga

La convocatòria per viatjar a Màlaga

El central Mathieu i el jugador del filial Àlex Carbonell són les dues novetats a la llista respecte a la convocatòria contra el Sevilla; entren en el lloc dels sancionats Piqué i Rakitic

Tot a punt. Els jugadors disponibles del primer equip –juntament amb Aleñá, Kaptoum i Carbonell, del Barça B– s’han entrenat aquest divendres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió dels homes de Luis Enrique abans d’afrontar el proper compromís lliguer. Els blaugranes visiten La Rosaleda per jugar contra el Màlaga (dissabte, 20.45 h), equip entrenat per Míchel i que arriba després de vèncer l’Sporting dimecres.

El tècnic blaugrana ha facilitat aquest divendres la convocatòria, en què destaca el retorn del Mathieu i també la inclusió del jugador del Barça B Àlex Carbonell. Tots dos entren en el lloc dels sancionats Piqué i Rakitic, que van veure la cinquena targeta groga contra el Sevilla. Masip, per decisió tècnica, i Rafinha, Arda i Aleix Vidal, que continuen recuperant-se de les seves lesions, són les altres absències a la llista.

Així doncs, la llista completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) i Carbonell (30).

El conjunt culer arriba al matx després d’aconseguir una important victòria contra el Sevilla, i visitarà Màlaga tot just abans de viatjar a Torí per veure’s les cares amb la Juventus en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Tot i això, els blaugranes són conscients de la dificultat del duel, i és que el Màlaga ja va aconseguir arrencar punts als de Luis Enrique a la primera volta, amb un 0-0 al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut