Entrades Final Copa del Rei: FC Barcelona - Alabès

Entrades Final Copa del Rei: FC Barcelona - Alabès

La petició d’entrades s’obrirà el dia 24 fins al 28 d’abril a través del portal de gestió de tràmits de penyes

Per tercer any consecutiu, i com a vigent campió, el FC Barcelona disputarà la final de la Copa del Rei davant l’Alabès. El partit es jugarà el 27 de maig a l’estadi Vicente Calderón.

Nou procediment a través del portal de gestió de penyes

Igual que la temporada passada, les penyes disposen de 3.281 entrades per viure en directe a Madrid una nova final. Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat podran sol·licitar les seves localitats des del 24 fins al 28 d'abril a les 15 hores a través de l’apartat “Entrades” del portal de gestió de tràmits de penyes.

Entre el 29 d’abril i l’1 de maig es realitzarà el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació Territorial efectuaran una proposta de repartiment ponderat corresponent a la seva zona.

Novament, a través del portal de gestió de tràmits es podrà realitzar el pagament entre el 6 i el 8 de maig. Finalment, la recollida es podrà fer a les taquilles del Camp Nou entre el 10 i el 16 de maig, i a Madrid, amb dates encara per determinar.

A continuació teniu més informació i un calendari detallat per poder demanar les vostres entrades a través del portal de tràmits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut