Així ha estat el viatge a Màlaga

Així ha estat el viatge a Màlaga

L’expedició blaugrana ha viatjat a terres andaluses per disputar el partit corresponent a la 31a jornada de Lliga contra l’equip blanc-i-blau

El FC Barcelona ha viatjat a Màlaga aquest dissabte per disputar el duel a La Rosaleda (20.45h). Els homes de Luis Enrique han sortit de l’Aeroport del Prat al voltant de les 10.40 hores en destinació cap a la ciutat andalusa i han aterrat a les 11:50 hores, on disputaran el partit corresponent a la 31a jornada de Lliga contra l’equip dirigit per Míchel.

Per a aquest matx, el tècnic asturià ha convocat a un total de 18 jugadors, on hi destaquen Jérémy Mathieu i el jove Àlex Carbonell com a novetats respecte a la darrera llista. Una expedició encapçalada pel vicepresident Jordi Mestre, els membres de la Junta Directiva Jordi Moix, Pau Vilanova i Xavier Vilajoana, la vicesecretària de la Junta Directiva Maria Teixidor, i el secretari tècnic Robert Fernández. Un cop aterrats, l’expedició del FC Barcelona s'ha desplaçat a l’hotel de concentració, on descansarà fins a les hores prèvies al partit.

El duel de la Rosaleda (20.45 hores, Movistar Partidazo) enfrontarà al conjunt blaugrana amb un Màlaga que arriba després d’aconseguir una important victòria contra l’Sporting. El FC Barcelona, però, viu un gran estat de forma i acumula tres partits consecutius guanyant al campionat domèstic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut