L’exhibició de Luis Suárez a Los Cármenes

L’exhibició de Luis Suárez a Los Cármenes

El crac uruguaià va ser el protagonista del partit després de realitzar una brillant actuació arrodonida amb un gol i una assistència

Luis Suárez va tornar a sortir de Los Cármenes com el gran protagonista del partit. Si en la seva primera temporada va marcar una diana important per assolir la victòria i el curs passat va fer un hat-trick per donar el títol de campió de Lliga al Barça, aquest any amb la baixa de Messi per sanció va agafar els galons de l’equip, va liderar els atacs blaugranes i va deixar mostres de la seva potència física i qualitat tècnica. El crac uruguaià va marcar el primer gol del partit amb una vaselina impecable per superar la sortida d’Ochoa i a la segona meitat, va assistir a la perfecció perquè Alcácer marqués en l’un contra un.

Però Suárez hauria pogut marxar de Granada amb un sac de gols al seu compte personal, si no arriba a ser per Ochoa i el pal. L’acció que pica al travesser, una autèntica delícia després de picar-la amb l’exterior del peu dret sense gairebé carregar la cama. Una joia. Amb el gol i l’assistència Suárez és el primer jugador que assoleix la xifra de dos dígits de gols i assistències amb un total de 23 i 10, respectivament. Gaudeix de les delícies de Suárez en la golejada del Barça a Granada (1-4) amb aquest vídeo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut