Màlaga – FC Barcelona: Ensopegada inoportuna (2-0)

Màlaga – FC Barcelona: Ensopegada inoportuna (2-0)

Un gol de Sandro a la primera meitat i un de Jony al tram final priven al Barça sumar tres punts d’or en un partit rocós i complicat tot i la insistència blaugrana

El Barça marxa de Màlaga sense sumar cap punt. Els blaugranes ho han intentat en tot moment, però un Màlaga molt ben posicionat en defensa els ha creat complicacions i els ha superat en dos contracops de Sandro i Jony, aquest últim als darrers instants de partit. La derrota allunya el Barça del seu objectiu de pressionar el líder, que just avui s’havia deixat dos punts en el seu camí 

Sortia amb ganes el Barça sobre la gespa de La Rosaleda amb la prioritat màxima de sumar tres punts clau per assaltar el liderat de la Lliga després de l'empat del Reial Madrid davant l'Atlètic en el derbi al Bernabéu. Insistent i dominador s'ha despertat l’equip de Luis Enrique, pacient en el joc buscant la porteria de Kameni. L’inici era bo i el conjunt andalús es replegava al darrere. Faltava, però, profunditat. Ho intentava Neymar per velocitat, i també Suárez, insistent i lluitador, però sense fortuna davant la sortida de Kameni, especialment encertat quan juga contra el Barça. I és que aquest any no ha pogut ser superat pels blaugranes en cap dels dos partits de Lliga. Messi ho intentava de falta, i Suárez tenia la més clara en un un contra un.

Sandro aprofita la primera arribada

Amb el Barça bolcat a l’atac, una pilotada a l’esquena de la defensa l’ha aprofitat l’exblaugrana Sandro Ramírez per córrer sol davant Ter Stegen i marcar l’1-0. El gol deixava atordits els blaugranes, desconcertats després del gol. Creixia el Màlaga, que, esperonat per la seva afició, estiraria un pèl més les línies abans del descans i minvava la superioritat blaugrana fins al moment.

No li agradaven els últims minuts a Luis Enrique, i ha introduït Iniesta i Sergi Roberto a la represa. Conscient que els tres punts eren bàsics per aconseguir el lideratge, el Barça reprenia el duel amb domini. Neymar desequilibrava, Messi es desfeia de rivals, i Suárez lluitava contra una defensa molt ben posicionada. El partit augmentaria en intensitat i tensió. Messi liderava els atacs, caçat constantment amb duresa per la defensa del Màlaga.

Expulsió rigorosa de Neymar

Interrompia el joc tot el que podia l’equip de Míchel, amb l’interès de buscar la discontinuïtat constant i descentrar els blaugranes. Neymar Jr, que també estava sent objecte de faltes constants, en una acció de desequilibri ha rebut la segona targeta groga, després de fer caure Llorente en una acció en què buscava porteria. Una expulsió rigorosa, la primera de Neymar des que vesteix la samarreta blaugrana.

Tot i els contratemps, el Barça no abaixaria mai els braços. Continuava insistint per totes dues bandes, amb Alcácer situat a la dreta després de substituir André Gomes. El partit era molt rocós, amb el mateix guió que els últims tres anys contra el Màlaga, l’equip que menys gols ha encaixat del Barça en l’era Luis Enrique. Els blaugranes no estaven del tot fins i costava crear ocasions amb cert perill. Es descontrolava el partit i el Màlaga amenaçava en fer el segon al contracop. Seguia el conjunt andalús fent faltes (un total de 26), una de les quals dins l’àrea sobre Sergi Roberto que l’àrbitre ha vist fora de l’àrea. Abans, ha anul·lat un gol per possible fora de joc a Peñaranda. Tot i això, el Barça lluitaria fins al final, buscant el gol de l’empat, i s’abocaria amb tot. Però no era el dia, i Kameni tornaria a treure un xut de l’omnipresent Roberto, oxigenador sobre la gespa.

Als últims instants del partit el Barça corria els riscos que fes falta per tal d’empatar. El gol no ha arribat, i el Màlaga ha rematat el duel en un contracop ràpid que Jony ha finalitzat. Els de Luis Enrique tornen a Barcelona sense els punts en una ensopegada inoportuna en què s'ha desaprofitat l’oportunitat d’assaltar el liderat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut