La Juventus guanya el Pescara a la Serie A (0-2)

Els torinesos s’han imposat al cuer de la Lliga italiana gràcies al doblet d’Higuaín a la primera meitat

La Juventus, rival del Barça als quarts de final de la Champions i líder de la Serie A, ha guanyat el duel corresponent a la 32a jornada de la Lliga italiana davant del Pescara per un còmode 0-2 amb un doblet d’Higuaín. El tècnic Massimiliano Allegri ha presentat sis novetats respecte a l’onze inicial que es va enfrontar al Barça a l’anada, mentre que només cinc –Pjanic, Cuadrado, Dybala, Mandzukic i Higuaín- han repetit titularitat. Dybala, bigolejador al Juventus Stadium, ha hagut de ser substituït al minut 52 després de rebre un fort cop de Muntari.

Els torinesos han encarrilat el partit ja a la primera meitat. Tot i que el Pescara, cuer amb només 14 punts de la Serie A, ha mostrat més resistència de la prevista en els primers minuts, l’efectivitat de la Juventus s’ha acabat imposant. Higuaín, després d’una gran jugada de Cuadrado, ha fet el primer al minut 20, i de nou el davanter argentí ha marcat el segon, assistit per Mandzukic al minut 41 (0-2).

Amb el matx pràcticament sentenciat, el més remarcable de la segona meitat ha estat la lesió de Dybala, que ha hagut de ser substituït als sis minuts de la represa. El Pescara ha tingut alguna aproximació a l’àrea rival, però cap dels dos equips ha disposat d’ocasions clares. La Juventus ha sabut administrar el resultat a la perfecció, i ha intentat gastar el mínim d’energia possible.

Amb aquesta victòria, la Vecchia Signora s’apropa una mica més al títol de Lliga, ja que la Roma, la seva immediata perseguidora, ha empatat a casa contra l’Atlanta (1-1) i es posa a vuit punts del líder a falta de sis jornades. El proper partit dels torinesos a la Serie A, després del partit al Camp Nou, serà a casa contra el Gènova.