Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Torí

Així ha estat el viatge del FC Barcelona a Torí

L’equip s'entrenarà aquesta tarda al Juventus Stadium en la prèvia del partit d’anada dels quarts de la Lliga de Campions

Un FC Barcelona pràcticament al complet ja ha arribat a Torí. Ho ha fet cap a les 12 hores, després que l'equip aterrés a la ciutat italiana procedent de Barcelona-El Prat per jugar el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el Barça (20.45 hores, TV3/Antena3). L'expedició, que ha sortit a les 10.55 hores, ha comptat amb la presència de tota la plantilla del primer equip, a excepció del recentment intervingut Rafinha, més els jugadors del Barça B Carles Aleñá i Àlex Carbonell. Perquè per a aquest important duel Luis Enrique ha decidit que Sergio Busquets, sancionat contra la Juventus, i Arda Turan i Aleix Vidal, de baixa per lesió, també viatgin amb l’equip.

A més, han format part de l'expedició els membres de la Junta Directiva Jordi Cardoner, Jordi Mestre, Jordi Moix, Javier Bordas, Silvio Elías, Josep Ramon Vidal-Abarca i Dídac Lee, a més del CEO del Club Òscar Grau; el Delegat de Relacions amb la UEFA, Amador Bernabeu; el director d'Esports Professionals, Albert Soler; el secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández; l'assessor internacional de futbol, Ariedo Braida, i el director de futbol, Raúl Sanllehí.

Arribats a Itàlia, l'equip s'ha desplaçat fins a l’hotel, abans que a les 18.15 hores comenci tota la activitat prèvia al partit. Primer, Javier Mascherano i Luis Enrique Martínez compareixeran en roda de premsa per valorar l’enfrontament, i posteriorment l’equip s’exercitarà sobre la gespa del Juventus Stadium, l’escenari d’aquest duel de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut