Luis Suárez: “La intensitat, les ganes i l’ambició ens han donat els tres punts”

Luis Suárez: “La intensitat, les ganes i l’ambició ens han donat els tres punts”

El davanter uruguaià, bigolejador en la victòria del Barça davant l’Espanyol, s’ha mostrat content per la victòria i ha assegurat que l’equip “seguirà fins al final”

El FC Barcelona s’ha endut el derbi de Lliga enfront de l’Espanyol amb una magnífica victòria al RCDE Stadium per 0-3. Els dos gols de Suárez i la diana de Rakitic signifiquen tres punts que serveixen per continuar lluitant pel títol a falta de tres jornades per finalitzar el campionat. Luis Suárez, autor del primer gol del matx, que ha servit per avançar els blaugranes, ha destacat l’entrega de l’equip per aconseguir la victòria: “La intensitat, les ganes i l'ambició ens han donat els tres punts”. A més, també ha explicat com ha viscut el derbi català: “Sabíem que seria difícil, aquesta classe de partits són difícils i complicats perquè hi ha molta tensió, però nosaltres hi posem tranquil·litat per fer el nostre joc”.

L’uruguaià també ha valorat la importància del seu gol a l’inici de la segona meitat: “Durant el primer temps ells han fet un bon plantejament defensiu, però no hem perdut les ganes ni la intensitat. El gol ens ha donat tranquil·litat”. Finalment, ha parlat sobre la recta final de la Lliga: “Hem de guanyar els partits per seguir pressionant. Veurem què passa al final”.

Ivan Rakitic

“Hem estat millor equip i hem esperat el nostre moment”.
En relació amb el gol de Luis Suárez: “Avançar-se al marcador ajuda molt, però l’equip sempre ha treballat igual durant tot el partit, per això teníem la confiança que el moment arribaria”.
“Hem tingut el partit controlat i estem contents pel treball i la porteria a zero”.
“Cada partit és complicat i hem de tenir respecte pels altres i intentar guanyar-ho tot”.

Gerard Piqué

“El 0-3 reflecteix que hem estat molt superiors”.
“Hem de fer el nostre treball i guanyar tots els partits”.
“Amb Luis Enrique fa tres anys que estic molt còmode i concentrat”.

Jordi Alba

“Sabem que no podem fallar i que hem de guanyar”.
“El desgast a l’equip contrari es nota, sobretot a la segona part”.
“A la primera part hem tingut menys pausa i hem estat més directes. A la segona part, ofensivament hem sabut donar més voltes a la pilota”.
“Estic content per sumar per l’equip”.

Sergio Roberto

“Sabíem el resultat del Madrid i, si volíem continuar lluitant per la Lliga, havíem de guanyar. L’equip en té moltes ganes i hem estat bé fins a l’últim minut”.
“Hem de donar-ho tot fins al final i no deixarem de lluitar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut