Barça B – Lleida Esportiu: A un pas del títol de Lliga (1-0)

Barça B – Lleida Esportiu: A un pas del títol de Lliga (1-0)

Un gol de Kaptoum al minut tres dóna la victòria a un equip que pot ser campió el cap de setmana que ve

Imparables cap al títol. Després de la victòria de prestigi aconseguida la setmana passada al camp del Badalona, els Gerard López han tornat a demostrar el gran moment de forma en el que es troben i han derrotat el Lleida (1-0) amb un solitari gol de Kaptoum al minut 3. És la cinquena victòria consecutiva i el desè partit sense perdre dels blaugrana, que podrien ser campions el proper cap de setmana. Els tres punts, sumats a la derrota d’aquest divendres de l’Alcoià contra l’Atlètic Saguntí (0-2), han deixat el filial a un pas de proclamar-se campió del Grup 3 de Segona B.

El partit no ha pogut començar millor pel conjunt de Gerard López. Davant d’un equip lleidatà que ha sortit amb cinc defenses i tres migcampistes de tall defensiu, el Barça B ha tingut l’encert de marcar ja al minut 3. Cucurella, entrant com un punyal per banda esquerra, ha centrat al cor de l’àrea, i Kaptoum, arribant sol, ha rematat a l’escaire al primer toc. Una definició excel·lent per fer el primer de la tarda (1-0).

El gol ha estat el més destacat d’una primera part igualada, on el Barça B ha tingut més possessió, però on també el Lleida s’ha aproximat a l’àrea rival amb assiduïtat. L’ocasió més clara ha estat pel filial, que ha pogut fer el segon amb un gran xut de Perea que s’ha estrellat al pal. Pel que fa al Lleida, l’única oportunitat ha estat un tir de Casares que ha sortit fregant l’escaire.

Val el gol de Kaptoum

El Barça B ha sortit fort a la represa, buscant un segon gol que li donés tranquil·litat, i Kaptoum ha posat a prova el porter visitant en els primers compassos de la segona meitat. Tanmateix, les primeres grans ocasions han estat pel Lleida. El xut amb rosca de Nierga des de l’interior de l’àrea se n’ha anat fora per poc, igual que el de Quintillà només cinc minuts més tard.

A mesura que passaven els minuts, els blaugrana han tornat a agafar el timó del partit i a disposar d’ocasions clares. Alfaro ha tingut el segon a les seves botes, però el seu tir ha sortit fregant el pal i, només tres minuts més tard, una centrada perillosa de Dani Romera no ha trobat rematador per molt poc.

En els últims minuts el Lleida, ja sense res a perdre, ha tornat a pressionar la porteria rival, però un Varo magistral ha evitat el gol de l’empat. Al final, victòria pels blaugrana, que sumen 72 punts, deu més que l’Alcoià, i poden ser campions el proper cap de setmana. El rival llavors serà L’Hospitalet, de la zona baixa de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut