Andrés Iniesta: “És un honor jugar amb Leo Messi”

Andrés Iniesta: “És un honor jugar amb Leo Messi”

El migcampista manxec s’ha desfet en elogis cap a Leo Messi i s’ha mostrat “molt satisfet i molt feliç” amb la victòria en l’última acció del partit al Santiago Bernabéu

El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha estat un dels jugadors blaugrana que han sortit a zona mixta a valorar la gran victòria de l’equip al Santiago Bernabéu (2-3). El migcampista s’ha mostrat molt “feliç” i ha explicat com ha vist el partit: “Ha estat un partit que ha tingut de tot, amb fases de control nostre, altres en què potser ens hem precipitat una mica a l’hora d’atacar... Però és que els partits aquí són molt difícils. Hi ha hagut ocasions per als dos equips i al final aquest gol al temps afegit ens deixa molt feliços, com no podia ser d’una altra manera”. “Hem complert amb l’objectiu. Ara nosaltres estem amb opcions i ells, amb l’obligació de no fallar”, ha afegit.

Pel jugador barcelonista, tots dos equips han tingut opcions i ha estat un partit molt entretingut per a l’espectador: “Hi ha hagut molts detalls. Amb el resultat empatat ells les han tingut, amb el resultat a favor nosaltres també hem pogut fer l’1-3... Són partits bonics per a l’espectador, amb moltes alternatives”. “Estem molt satisfets i molt feliços perquè no era fàcil després de l’eliminació de l’altre dia. No era fàcil jugar un partit d’aquest calibre, però ho hem fet molt bé”, ha sentenciat.

Iniesta també s’ha desfet en elogis cap al gran protagonista de la nit, Leo Messi, autor d’un doblet i de la diana que ha decantat el partit en l’última acció. “La grandesa del Leo és que no ens deixa mai de sorprendre. Tants i tants anys i continua sent determinant. Per a nosaltres és un honor, i per al Club, una benedicció. L’hem d’acompanyar tant com puguem perquè tots ens sentim bé i per continuar amb opcions en aquesta Lliga, que ara mateix està molt oberta”, ha valorat el manxec.

A continuació repassem les declaracions d’altres jugadors barcelonistes:  

Ivan Rakitic:

  • “S’ha vist que fa quatre dies els dos vam tenir un partit molt dur a la Champions, s’ha notat en el ritme. Al final hem pogut guanyar i, sense voler treure mèrits al Madrid, crec que en ho mereixíem. Ara mateix estem molt contents, però hem de continuar amb la Lliga perquè la volem guanyar un altre cop.”
  • “Cap equip, jugador ni aficionat se sorprèn de Leo Messi. És història del futbol. El pot posar on vulguis, fins i tot de lateral, que si en té ganes ho rebentarà. Estem contents per ell i per la victòria, que continuï així que el necessitem.”
  • “Encara queden bastants partits. Cada equip, en cada partit, s'hi juga coses, tant els de dalt com els de baix. Serà molt complicat. Hem de seguir en aquesta línia. De moment toca gaudir i després, preparar el proper partit.”

Marc-André ter Stegen:

  • “Messi ha estat important com sempre, marcant les diferències. No hi ha gaire a parlar sobre Messi, és un jugador molt especial. Estic molt content per ell, el felicito pels 500 gols. No sé si dir que en marqui 500 més, però que continuï en aquesta línia.”
  • “Hi ha hagut cinc gols, però els dos hem estat molt bé. A l’altra part del camp hi ha hagut un porter que ha parat molt. Han perdut, però també els vull felicitar. Per ser el meu primer partit al Bernabéu no ha estat gens malament. Estem més que contents. Sobretot per l’equip, perquè ha fet un gran esforç després d’una setmana dura. Hem de seguir per aquest camí per tenir la possibilitat de guanyar la Lliga.”

Gerard Piqué:

  • “El resultat crec que és molt just, el que passa és que guanyar al Bernabéu sempre és molt difícil. Encara que juguis molt bé pot ser que no acabis guanyant. Tinc records fantàstics en aquest camp. Aquesta nit hem estat millors. S’ha vist un gran espectacle, hem estat superiors, i ens n'anem líders.”
  • “El gol 500 del Leo havia de ser en un moment especial, com és ell. Espero que es retiri d’aquí a molts anys.”

Jordi Alba:

  • “Era l’última jugada, hem tret la pilota des de la defensa, el Sergi se n’ha anat, l'ha passat a l’André, l’he doblat, he vist Leo, i ha sortit perfecte. Ell sempre marca i fa que els altres tinguem més assistències. Ha estat un golàs.”
  • “Sabem que el Madrid té bones bandes, que són molt perillosos, però nosaltres defensivament també som forts. Amb el gol del Madrid el públic es pensava que ja estava tot fet, i el Barça ha tret l’orgull que necessita per tirar endavant aquests partits.”

Luís Suárez:

  • “Toca gaudir per haver guanyat el rival directe, el Madrid. Toca també gaudir de tenir el millor jugador del món i de la història. Ho continua demostrant als partits més importants, que és on realment es veu. És admirable. No depenem de nosaltres, però ells tindran la pressió de guanyar tots els partits, perquè el nostre objectiu és fer el mateix.”

Sergi Roberto:

  • “Per a nosaltres era un partit importantíssim. Sabíem que ens permetia retallar diferències, i així ha estat. Marxem molt contents cap a Barcelona. Crec que sí que podem guanyar tots els partits, marxem d’aquí amb molta confiança. Caldrà treballar pels partits que queden. Intentarem guanyar-los tots. Ho lluitarem fins al final.” 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut