Ronaldinho debutarà amb el Barça Legends divendres 28 a Beirut

Ronaldinho debutarà amb el Barça Legends divendres 28 a Beirut

Ronaldinho, Zambrotta, Abidal, Nadal i Julio Salinas, entre d’altres, han estat escollits per Jose Mari Bakero per disputar aquest partit davant el Reial Madrid Leyendas

Els Barça Legends viatjaran al Líban per disputar el 28 d’abril, a les 20.30 h, una hora menys a Barcelona, un partit davant del Reial Madrid Leyendas a l’estadi Camille Chamoun Sports City, ubicat a la capital del Líban, Beirut. Un dels al·licients d’aquest partit serà el debut de Ronaldinho, ambaixador i representant del FC Barcelona en actes i esdeveniments d’arreu del món, com a integrant del combinat barcelonista.

Els 18 homes que viatjaran a Beirut per a la disputa d’un partit davant del Reial Madrid ja estan definits. Jose Mari Bakero, entrenador del combinat blaugrana, ha confirmat l’equip que es desplaçarà fins a Beirut per disputar un partit davant dels madridistes. Els jugadors seleccionats són: Angoy, Guzmán, Zambrotta, Juan Carlos, Popescu, Belletti, Abidal, Nadal, Edmílson, Goikoetxea, Mendieta, Davids, Giuly, Julio Salinas, Luis García, Simao Sabrosa i Ronaldinho. Per part madridista, José Antonio Camacho ha triat César, Pavón, Julio Llorente, Amavisca, Savio, De la Red, Morientes, Roberto Carlos, Fernando Sanz i Karembeu, entre d’altres.

Representació i programa institucional

Jordi Cardoner, vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social, encapçalarà l’expedició blaugrana que té previst visitar un camp de refugiats a la regió de Bekaa, on podran comprovar la realitat de moltes persones que han hagut de deixar el seu país per conflictes armats a la zona. Un altre grup de jugadors visitaran unes escoles públiques de Beirut, on comprovaran el programa FutbolNet, que la Fundació del Club porta arreu del món i que

El Barça Legends, al Camp Nou

El mes de març es va anunciar el que serà el primer partit dels Barça Legends al Camp Nou, el 30 de juny, davant el Manchester United Legends. Un enfrontament, aquest, que tindrà partit de tornada el 2 de setembre a l’estadi d’Old Trafford.

Què són els Barça Legends

Els Barça Legends són el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut