El planter felicita Leo Messi

El planter felicita Leo Messi

Els joves jugadors de la Masia del FC Barcelona han volgut homenatjar el crac argentí pels seus 500 gols amb la samarreta blaugrana

El rècord de Leo Messi continua rebent elogis d’arreu del món, i aquest cop ha estat el torn dels joves jugadors de la Masia. Després de veure les felicitacions d’alguns dels seus amics del món del futbol i d’altres, com la dels nens de les FCBEscoles, els jugadors del planter del FC Barcelona també han gravat un vídeo felicitant el crac argentí per la consecució dels seus 500 gols com a jugador del Barça. Gaudeix, al vídeo següent, de la felicitació dels joves culers!

Cal recordar que el ‘10’ blaugrana va assolir l’espectacular xifra diumenge davant el Reial Madrid, al Clàssic, en què els culers es van imposar per 2-3 amb un gol de Messi al darrer minut. Dimecres l’astre argentí intentarà continuarà engrandint la seva brutal xifra golejadora davant un dels rivals que més bé li van. I és que Messi ha anotat un total de 18 gols a l’Osasuna, 12 dels quals al Camp Nou i a la Lliga. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut