FC Barcelona Lassa – Catgas Energia: Victòria en un derbi espectacular (7-3)

Els d’Andreu Plaza s’emporten els tres punts contra els de Santa Coloma, enmig d’un molt bon ambient al Palau i en un gran partit entre els dos millors equips del futbol sala català

Un derbi català d’altura entre el FC Barcelona Lassa i el Catgas Energia que ha complert perfectament les expectatives. Això és el que s’ha viscut al Palau Blaugrana, enmig d’un gran ambient i amb gairebé 4.000 espectadors que han vibrat amb un enfrontament que s’han acabat emportant els blaugranes. No ho han tingut fàcil, malgrat el 7-3 final, però els d’Andreu Plaza han sumat un triomf vital per recuperar la segona plaça de la LNFS. La gran actuació de Roger Serrano, amb dues assistències i un gol, i l’efectivitat d’Adolfo, amb dues dianes més, han deixat en res el gran partit dels de Santa Coloma, que han tingut opcions de sumar alguna cosa més fins a falta de cinc minuts per al final.

Amb aquesta gran golejada, de la qual també han estat protagonistes Dyego, Rafa López, Ferrao i Joao, el Barça torna al camí de la victòria, després de la derrota contra el Xota, i suma 70 punts abans de visitar el Jaén en l’última jornada de la fase regular

Sentiments a flor de pell

Un derbi és especial, però ho era més per a Rafa López i Adolfo, jugadors que van defensar la samarreta dels de Santa Coloma i que aquest dissabte han acabat veient porteria. Adolfo, a més, per partida doble, ja que ha fet els dos primers gols del Barça. El primer, el que ha servit per empatar el gol inicial de Dani Salgado, que ha definit brillantment a la contra per fer el 0-1 (min 4). El jugador del Barça, però, després d’una gran combinació amb Roger, ha pogut fer l’1-1 (min 8) sis minuts abans de fer el 2-1 (min 14).

Uns primers minuts de joc elèctrics que han quedat arrodonits amb el 2-2 de Sergio González (min 15) i el 3-2 de Dyego, que ha marcat el pas per vestidors, amb una rematada amb la cama esquerra que ha sorprès Prieto (min 17).

El Catgas ho posa difícil

Si abans del descans Dani Salgado havia tingut alguna opció d’empatar, el bon inici dels visitants a la represa ha facilitat que els d’Óscar Redondo ho poguessin fer. Ho ha aconseguit Sepe, quan ha posat el peu davant la porteria local i ha transformat el 3-3 (min 21). Fins i tot han tingut l’opció de capgirar l'electrònic, però el travesser ho ha impedit.

El Barça ho ha aprofitat i ha reaccionat. Tant, que en dos minuts ha aconseguit una renda que ja seria definitiva. Perquè amb la diana de Roger Serrano, amb una rematada que s’ha colat per l’escaire (4-3, min 27), i el gol de Rafa López, que ha aprofitat una assistència de Lozano (5-3, min 28), ha posat la primera diferència àmplia del partit.

Un resultat que els de Santa Coloma ja no han pogut fer caure i que s’ha fet més ampli amb la sentència de Ferrao –xut ras i sec (6-3, min 35)– i la cirereta de Joao Batista –vaselina que ha superat Prieto (7-3, min 39). Tot plegat, per tancar un derbi mogut i intens però que el FC Barcelona ha pogut guanyar per afrontar la darrera jornada de la fase regular depenent de si mateix per ser segon.