Les penyes van conquerir Madrid per la Final de la Copa del Rei

Les penyes van conquerir Madrid per la Final de la Copa del Rei

El moviment de penyes va ajudar un cop més a l’equip a aconseguir el novè títol de tretze possibles amb Luis Enrique

Per vint-i-novena vegada el FC Barcelona va aconseguir emportar-se la Copa del Rei. En aquesta ocasió, les penyes també van ser fonamentals conjuntament amb els socis i aficionats que es van desplaçar a Madrid per donar suport a l'equip.

El nou desplaçament massiu de penyes de tot el món es va fer notar al llarg de tot el cap de setmana. Dissabte, molts penyistes, socis i aficionats es van donar cita a la Fan Zone del FC Barcelona, ​​on van gaudir junts d'un ambient barcelonista, digne de les grans ocasions.

Milers de penyistes van vibrar al Vicente Calderón on, un cop més, es va aconseguir un títol que segueix consolidant el Barça com el Rei de Copes.

Trobada institucional amb Aficiones Unidas

Divendres, un dia abans del partit, el moviment penyístic del futbol espanyol va efectuar un acte d'agermanament d'aficions a la seu de la Penya Blaugrana Cercle Català de Madrid.

Aquesta recepció va comptar amb la presència del vicepresident primer del FC Barcelona, ​​Jordi Cardoner i Casaus, que va ser acompanyat per Jaume Carreter, membre de la Comissió Social del Club, i d'Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona.

La trobada va ser amb representants de Aficiones Unidas, autèntic fil conductor de l'amistat i concòrdia entre els aficionats, que té com a objectiu fomentar les relacions cordials i esportives entre les diferents aficions, tant a escala nacional com internacional.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut