Constitució del Consell de Penyes 2017-2021

Constitució del Consell de Penyes 2017-2021

Antoni Guil va ser reelegit president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona

Després del procés electoral a juntes directives de Federacions de Penyes, que es va dur a terme a les 30 Federacions de Penyes oficials del FC Barcelona, el passat 21 de maig es va constituir formalment el nou Consell de Penyes pel període 2017-2021.

El Consell de Penyes és l’òrgan que regeix la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, organisme que marca les línies d’actuació del Moviment de Penyes entre Congressos.

Totes les Federacions de Penyes van ser representades, incloses les que estrenaven president. Va ser el cas de la Federació de l’Anoia, L’Alt Penedès i el Garraf, amb Jaume Múria, Tarragona Nord amb Josep Borrull, Lleida Sud amb Claudi Bosch, Balears amb Oscar Escoda i, finalment, Astúries i Cantàbria amb Rufino J. Fernández.

La sessió va comptar amb l’assistència del president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, del vicepresident primer Jordi Cardoner, del directiu Pau Vilanova i del directiu de la Comissió Social responsable de penyes, Dani Sala, que van compartir amb els presidents de cada Federació el primer plenari després de la celebració de les Eleccions de les Federacions.

Ambdues entitats, Confederació Mundial de Penyes i FC Barcelona, van reafirmar la seva disposició a continuar treballant  de la mà per fer del FC Barcelona el Club més important a nivell social del món.

Antoni Guil, reelegit president de la Confederació

El plenari també va servir per escollir al màxim representant de la Confederació Mundial de Penyes i Antoni Guil, president de la Federació del FC Barcelona del Vallès, va rebre de forma unànime el suport del Consell per seguir al capdavant de l’ens que aglutina el moviment de penyes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut