Inici del període de compra de les entrades assignades per a la final de Copa

Inici del període de compra de les entrades assignades per a la final de Copa

La venda s’obre aquest dijous 4 de maig a les 10 h, un cop acabat el període de cessió, en què 1.334 agraciats en el sorteig han cedit la seva localitat a un altre soci, que serà el titular de l’entrada nominal per accedir al Calderón

A les 19 hores d’avui, dimecres, 3 de maig, s’ha tancat el termini dins el qual els socis agraciats amb una entrada per a la final de la Copa del Rei podien cedir la seva localitat a un altre soci, i aquest dijous, 4 de maig, a les 10 h s'obre el període de compra per als socis que tenen assignades les entrades. 

De les 13.125 entrades sortejades la setmana passada, un total de 1.334 socis han formalitzat la seva cessió a un altre soci, i a partir d’aquest moment ja no es pot fer cap canvi entre els titulars de l’entrada assignada.

Les entrades de la final de la Copa del Rei, que jugaran el 27 de maig a Madrid el FC Barcelona i l’Alabès, seran nominals i en cadascuna apareixerà el nom del soci al qual li hagi estat assignada i que és qui l’ha d’utilitzar. Aquestes entrades ja han quedat definitivament adjudicades avui, en el moment en què s’ha tancat el termini previst per efectuar les cessions.

Compra, del 4 al 8 de maig

Els socis que tinguin finalment una entrada assignada al seu nom n’hauran d’efectuar la compra a partir d’aquest dijous, 4 de maig, a les 10 h i fins al dilluns dia 8 a les 19 h a través del web del Club. Hi haurà diferents categories de preus, i els socis podran triar segons la disponibilitat. En cada procés de compra es podran adquirir fins a quatre entrades conjuntament, amb el número de clau i el codi personal de tots els socis, i amb una mateixa targeta es podrà comprar un màxim de vuit entrades.

El nombre d’entrades que no s’hagin comprat dins el període marcat es reassignaran a nous socis, que seran els següents de la llista, seguint el número del sorteig.

Recollida de les entrades

La recollida de les entrades s’haurà de realitzar entre els dies 10 i 16 de maig a les taquilles de l’accés 15 del FC Barcelona en horari de 10 h a 19 h. Per tal d’evitar cues, els socis que les hauran de recollir s’han repartit en funció del seu número de sol·licitud, i seran informats del dia que els correspon anar a recollir les localitats.

Cada soci podrà recollir un màxim de vuit entrades i el Club verificarà la documentació necessària per a la recollida. Quan el soci titular, o un dels sol·licitants en cas de peticions conjuntes, passi a recollir les entrades serà necessari presentar els carnets de soci originals i fotocòpia dels DNI de tots els integrants de les sol·licituds. 

Els socis residents fora de Catalunya podran recollir la seva entrada en un punt de recollida habilitat a Madrid (Hotel NH Ribera del Manzanares). L’horari per entregar-li les seves entrades serà el 26 i 27 de maig de les 11.00 h a les 20.00 h.

Viatges amb tren o autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb tren (150 €) o amb autocar (35 €) a aquesta final de Copa. Els trens sortiran de Barcelona-Sants i de Girona el mateix dia del partit i tornaran un cop acabada la final, mentre que els socis que optin per l’autocar podran sortir des de les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. La informació d’aquests desplaçaments es pot consultar a www.fcbdesplacaments.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut